“Έχω 4 παιδιά”… Η ξανθιά πλέον Πηνελόπη Αναστασοπούλου, συγκινεί με το μήνυμα στην κόρη της!

Μπορεί πρώτη θέση στην καριδά της να έχει η νεογέννητη κόρη της Λυδία, αλλά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, δεν ξεχνά τα … άλλα τρια “παιδιά” της!

Η ηθοποιός που όπως είναι γνωστό λατρεύει τα ζώα και κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να βοηθήσει όποτε μπορεί τα αδέσποτα ζωάκια, έδωσε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων, το δικό της μήνυμα που στην κόρη της αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Η Πηνελόπη που βρίσκεται στα καλύτερά της και ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο της ημέρας με την κορούλα της και φυσικά τον σύντροφό της Φώτη Μπερνάρντο έκανε αναφορά στα τρια αδεσποτάκια που ζουν μαζί της στο σπίτι λέγοντας μάλιστα πως δεν έχει ένα αλλά… τρία παιδιά!

“”Έχω 4 παιδιά… Τα 3 απ’ αυτά τα μάζεψα απ το δρόμο… Και με συντροφεύουν και μ’ αγαπούν δίχως όρους. Στο κορίτσι μου θα μάθω ν’ αγαπάει όπως αγαπούν τα ζωάκια μας… Υιοθετήστε ένα αδέσποτο. Αγαπήστε χωρίς όρους” έγραψε η Πηνελόπη δίνοντας ένα σημαντικό μήνυμα

Σήμερα όμως η γλυκιά μανούλα αποφάσισε να ασχοληθεί λίγο και με τον εαυτό της και άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της. Πλέον είναι … ξανθιά


Read More

And More