“Έχω το στήθος των stripper! Θα κάνω επέμβαση για να το μικρύνω” – Το ξέσπασμα διάσημης ηθοποιού

Είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, ταλαντούχα ηθοποιός και πολύ σέξι. Ο λόγος για την Sofia Vergara που φημίζεται για τις “καυτές” καμπύλες και το πλούσιο ντεκολτέ της, αλλά όπως αποκαλύπτει η ίδια όλο αυτό την βασανίζει. “Δυσκολεύομαι πολύ μέσα στα φορέματα μου”, αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο περιοδικό “The Edit” και εξομολογείται πως έχει σκεφτεί να κάνει επέμβαση για να μικρύνει το στήθος της.
Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο red carpet (μαζί με τον σύζυγό της πια Joe Manganiello) γίνονται πάντα αντικείμενο συζήτησης, όπως και το αποκαλυπτικό ντεκολτέ που έχουν τα φορέματά της. Τι λέει η ίδια για αυτό; “Έχω το στήθος των stripper. Είναι πολύ μεγάλο το στήθος μου και επειδή είναι αληθινό με δυσκολεύει πολλές φορές στο να μπει σωστά σε ένα φόρεμα και να κρατηθεί εκεί. Ο κόσμος πολλές φορές θα λέει ότι φοράω το ίδιο στυλ ρούχων στο κόκκινο χαλί, αλλά επειδή ξέρω το σώμα μου, αυτή είναι η πιο ασφαλής λύση για εμένα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η διάσημη ηθοποιός μάλιστα φρόντισε να αναφέρει πως σκέφτεται μέχρι και πλαστική επέμβαση για να μικρύνει το στήθος της. “Αιμορραγώ μες στα φορέματα μου στο τέλος κάθε μεγάλης διοργάνωσης. Σε 10 χρόνια νομίζω πως θα κάνω τη μείωση στήθους. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να το αποφύγω, γιατί θα αρχίσω να έχω και πόνους στην πλάτη από το βάρος. Θέλω να μικρύνω αρκετά το στήθος μου”, εξομολογήθηκε…

Τέλος, μιλώντας και για το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού, με τον νέο της σύζυγο Joe Manganiello, η Sofia δήλωσε πως ο άντρας της θέλει και εκείνη δεν είναι αρνητική, αλλά στα 43 της χρόνια ξέρει πως δεν θα γίνει με φυσικό τρόπο.

Read More

And More