Εύα Καϊλή: Καλεσμένη σε χλιδάτο γάμο στη Μύκονο! Video

Γαμπρός ντύθηκε το Σάββατο ο επιχειρηματίας Χάρης Δασκαλάκης και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Μαριλού Έδεν. Η νύφη ήταν πρώην λιμενικός στο επάγγελμα και είχε υπάρξει στο παρελθόν συνεργάτιδα στο υπουργείο Ναυτιλίας.

Το ζευγάρι είναι εδώ και καιρό μαζί, ερωτευμένο και ευτυχισμένο και παρόλο που κρατά χαμηλό προφίλ στη σχέση του, τον Ιανουάριο του 2015 έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή του στη βάπτιση του γιου της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Χάρης μαζί με τους γονείς του, Μπιλ και Μελίνα Δασκαλάκη ήταν οι νονοί του Αναστάσιου – Αλκαίου και φυσικά από κοντά του δεν έλειπε και η Μαριλού του, που διατηρεί άριστες σχέσεις με τους γονείς του.

Από τότε μάλιστα, οι πληροφορίες ήθελαν το ζευγάρι να ανεβαίνει γρήγορα τα σκαλιά της εκκλησίας κι έτσι έγινε. Οι δυο τους έκαναν τον ρομαντικό νησιώτικο γάμο που ονειρεύονταν στην Μύκονο, παρουσία εκλεκτών προσώπων. Ανάμεσά τους και η Εύα Καϊλή. Η κάμερα του Mykonos Live Tv την “τσάκωσε” κατά την διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης. Η ξανθιά ευρωβουλευτής έλαμπε μέσα στην κομψότατη τουαλέτα της και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Δες το Video του Mykonos Live Tv:

Read More

And More