Ευαγγελία Αραβανή: “Είμαι μόνη μου παρά τις φήμες!”

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι στα φώτα της δημοσιότητας τελευταία και δυστυχώς για εκείνη όχι μόνο για τη δουλειά της. Ενώ σύντομα, λοιπόν, θα την δούμε στο πλευρό του Σάκη Ρουβά να καλύπτει το backstage του X-Factor, η ίδια απασχολεί τα μέσα με τις φημολογούμενες σχέσεις της.

Πριν λίγο καιρό μια βραδινή έξοδό της με παρέα πυροδότησε τις φήμες για νέα σχέση με τον εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ. Η ίδια μίλησε στην εφημερίδα Real Life και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

“Είμαι μόνη μου!”, δηλώνει και συνεχίζει: “Έχω αποφασίσει ότι δεν θα μπαίνω κάθε φορά στην διαδικασία να απολογούμαι ή να αποδεικνύω ότι δεν είμαι ελέφαντας, γιατί με έχει κουράσει. Τελικά, όσο πιο πολύ ασχολείσαι το κάνεις χειρότερο. Είναι και λίγο αστείο να μην μπορεί ένας άνθρωπος να βγει και να διασκεδάσει με μια οποιαδήποτε παρέα χωρίς να του χρεώνουν και μια σχέση. Ξέρω ότι είναι μέρος της δουλειάς που κάνουμε, να ασχολούνται και με τα προσωπικά μας. Το ότι έχω μιλήσει στο παρελθόν, μου έχει γυρίσει μπούμερανγκ κι έτσι αποφάσισα ότι δεν θα ξαναπώ ποτέ τίποτα. Απλά θα πω ότι είμαι μόνη μου!”.


Η φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες για νέα σχέση

Η Ευαγγελία είπε επίσης στην εφημερίδα πως αυτή την περίοδο ζει σε πολύ έντονους ρυθμούς δίνοντας καθημερινά μάχη με τον χρόνο να τα προλάβει όλα και δηλώνει ενθουσιασμένη για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα: “Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να είμαι μέρος του. Είναι ένας ρόλος δύσκολος γιατί πρέπει να είμαι δίπλα στον κάθε παίκτη που μπορεί να είναι και στενοχωρημένος. Υπάρχει αγωνία στο παιχνίδι”.

Από σήμερα θα μπορούμε να απολαύσουμε την Ευαγγελία Αραβανή στον νέο της ρόλο αφού ξεκινάει το X-Factor στον Σκάι.

Read More

And More