Ευαγγελία Αραβανή: Ξεφάντωσε σε βραδινή της έξοδο! Φωτογραφίες

Λίγο πριν ξεκινήσει και επίσημα το X Factor όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το μικροσκοπικό φόρεμά της (δες εδώ), η Ευαγγελία Αραβανή διασκέδασε με την ψυχή της σε βραδινή έξοδο. Πού βρέθηκε; Μα φυσικά στο Vox, όπου τραγουδά η Νατάσα Θεοδωρίδου, που αγαπά και θαυμάζει πολύ.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την “τσάκωσε” με την παρέα της σε ένα από τα κεντρικά τραπέζια του μαγαζιού, όπου διασκέδασε ως αργά το βράδυ. Η Ευαγγελία, μάλιστα, δεν σταμάτησε να τραγουδά καθ΄ όλη τη διάρκεια του προγράμματος και να πετά λουλούδια στη διάσημη ερμηνεύτρια.

Ωστόσο, κοντά της δεν ήταν ο εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ, που τον ήθελαν να είναι ο νέος σύντροφός της. Η ίδια με συνέντευξή της σε κυριακάτικη εφημερίδα, άλλωστε, είχε αποκαλύψει πως παρά τις φήμες είναι μόνη… “Έχω αποφασίσει ότι δεν θα μπαίνω κάθε φορά στην διαδικασία να απολογούμαι ή να αποδεικνύω ότι δεν είμαι ελέφαντας, γιατί με έχει κουράσει. Τελικά, όσο πιο πολύ ασχολείσαι το κάνεις χειρότερο. Είναι και λίγο αστείο να μην μπορεί ένας άνθρωπος να βγει και να διασκεδάσει με μια οποιαδήποτε παρέα χωρίς να του χρεώνουν και μια σχέση. Ξέρω ότι είναι μέρος της δουλειάς που κάνουμε, να ασχολούνται και με τα προσωπικά μας. Το ότι έχω μιλήσει στο παρελθόν, μου έχει γυρίσει μπούμερανγκ κι έτσι αποφάσισα ότι δεν θα ξαναπώ ποτέ τίποτα. Απλά θα πω ότι είμαι μόνη μου!”, είχε δηλώσει στη Real News.

Read More

And More