Ευαγγελία Αραβανή: Ποζάρει ως μπαλαρίνα και απαντά για το αν θα έδινε δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση

Σε κάθε της φωτογράφιση καταφέρνει να μας εντυπωσιάσει. Αυτή τη φορά τη βρίσκουμε στο εξώφυλλο του περιοδικού InStyle για το τεύχος Νοεμβρίου. Φορά της πουέντ της και ποζάρει, με τα πιο ωραία ρούχα του ballet trend που έχει κατακλύσει το streetstyle και τις πασαρέλες, στον φωτογραφικό φακό του Θανάση Κρίκη! Η Ευαγγελία Αραβανή είναι στην καλύτερή της φάση και έτοιμη να επιστρέψει τηλεοπτικά και συμφωνούμε απόλυτα με όσα γράφει -και θα δεις παρακάτω- ο Ιωάννης Τσιούλης στην εισαγωγή της συνέντευξης.

“Είναι μια γυναίκα που δεν περνά απαρατήρητη, όπου και αν βρεθεί. Η παρουσία της σε παραπέμπει στην αψεγάδιαστη ομορφιά της Claudia Schiffer ή σε κάθε μοντέλο που έχουμε εξιδανικεύσει στο μυαλό μας γιατί ανταποκρίνεται στα εξωτικά (για το λαό μας) πρότυπα της σκανδιναβικής ομορφιάς. Το 2005 ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στα ελληνικά καλλιστεία, λόγω του συνδυασμού εμφάνισης και προσωπικότητας – και οι προβλέψεις δεν διαψεύστηκαν. Από τη στιγμή που κέρδισε το στέμμα στο διαγωνισμό ομορφιάς και μπήκε στις ζωές όλων με ισοπεδωτικό τρόπο κατάφερε με την παρουσία της να αποδείξει ότι μπορεί να αναλάβει πολύ περισσότερους ρόλους από αυτόν της beauty queen. Η μόδα ήταν η πρώτη βιομηχανία που κατέκτησε, πρωταγωνιστώντας σε μια σειρά από editorials και catwalks που την ανέδειξαν σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα εγχώρια μοντέλα, ενώ η τηλεόραση ήταν η επόμενη πρόκληση που ανέλαβε. Σε όσες εκπομπές την απολαύσαμε ήταν πάντα το όμορφο κορίτσι που πλαισιώνει μερικούς από τους πιο μεγάλους Έλληνες παρουσιαστές, χωρίς κανένα άγχος να αναδειχτεί σε πρωταγωνίστρια της εκπομπής, μέχρι την περσινή σεζόν, οπότε παρουσίασε τις audition και τα backstage του X-Factor.

Το όμορφο κορίτσι αυτό που ερωτεύεται στους συντρόφους της είναι η ικανότητά τους να προκαλούν το θαυμασμό της σε κάθε επίπεδο, ενώ αν συμβούλευε τον εαυτό της δέκα χρόνια πριν, θα του έλεγε να μην εμπιστεύεται πολύ εύκολα τους ανθρώπους θεωρώντας ότι όλοι λειτουργούν σαν και εκείνη, γιατί πολλοί διακατέχονται από πονηριά. Θα συμπλήρωνε επίσης πως δεν πρέπει να κρατά μέσα της συναισθήματα ώσπου να οδηγηθεί σε έκρηξη. Η σημαντικότερη συμβουλή που της έδωσαν οι γονείς της και την τηρεί πάντα είναι να εξελίσσεται επαγγελματικά με τη δουλειά της και την προσωπικότητά της και να μην πατά επί πτωμάτων για να ανελιχθεί. Μολονότι είναι μια δυναμική γυναίκα που κοιτάει το μέλλον, θα έδινε δεύτερη ευκαιρία και σε δουλειά και σε σχέσεις, γιατί τα λάθη είναι ανθρώπινα.”

Μία γεύση από την φωτογράφισή της ως μπαλαρίνα μας είχε δώσει και η ίδια μέσα από το instagram της. Δεν παρέλειψε να σημειώσει πόσο της έλειψε το μπαλέτο.


Περισσότερα στο InStyle που κυκλοφορεί

Read More

And More