Ευαγγελία Δομάζου: Η σπάνια βραδινή έξοδος και η έκπληξη στην κόρη της Βίκυς Μοσχολιού!

Η κόρη της Βίκυς Μοσχολιού και του Μίμη Δομάζου, Ευαγγελία Δομάζου, έχει περάσει δύσκολα. Έχοντας χάσει την αγαπημένη της μητέρα το 2005, το 2012 o δεύτερος σύζυγός της, Δημήτρης Μίχας πεθαίνει ακαριαία μετά από καταδίωξη που έκανε σε ληστές ενός υποκαταστήματος τράπεζας στην Πάρο. Εκείνοι τον πυροβόλησαν τρεις φορές.

Η Ευαγγελία από τότε, έφυγε από την Πάρο και μαζί με τον γιο της -από τον πρώτο της γάμο- ήρθε να ζήσει στην Αθήνα. Μέσα στα χρόνια, έχει βρει και πάλι τις ισορροπίες της, έχοντας δίπλα της καλούς φίλους κι αγαπημένα της πρόσωπα.

Πρόσφατα βρέθηκε στο Baraonda και γιόρτασε τα 49α γενέθλιά της, μαζί με τις αγαπημένες της φίλες. Η Ευαγγελία Δομάζου μάλιστα, βρέθηκε στη νυχτερινή μουσική σκηνή για να διασκεδάσει και χάρηκε πολύ με την τούρτα – έκπληξη που της έκαναν οι φίλες της για τα 49α γενέθλιά της!

Αν και η χριστουγεννιάτικη περίοδος είναι πιο μελαγχολική για εκείνη, καθώς όπως έχει δηλώσει της λείπει πολύ περισσότερο η μητέρα της, προσπαθεί να αφήνει πίσω της τις άσχημες στιγμές. “Δεν θέλω να έρχεται η ημέρα των Χριστουγέννων. Μου θυμίζουν εκείνη. Και εκείνη μας λείπει, μας λείπει πολύ. Κάποια Χριστούγεννα που υπήρξαμε παιδιά. Η ζωή σε κάνει γονιό και την μητέρα σου γιαγιά. Μια χαζογιαγιά που ντύθηκε Αϊ – Βασίλης για τα εγγόνια της κάποτε. Νοσταλγώ τα παιδικά μου χρόνια. Περνούσαμε τόσο όμορφα και τόσο οικογενειακά, σαν σε παραμύθι. Μου λείπει αυτή η οικογένεια που είχαμε την μαμά να μας φυλάει σαν φυλαχτό. Την μαμά μου την θυμάμαι κάθε μέρα”, είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Δες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More