Ευαγγελία Συριοπούλου: Η πρωταγωνίστρια του “Έλα στη θέση μου” μιλά πρώτη φορά για τον τίτλο της στα καλλιστεία!

Αλήθεια εσύ γνώριζες πως η Ευαγγελιά Συριοπούλου έχει συμμετάσχει στα καλλιστεία. Η πρωταγωνίστρια από τη σειρά “Έλα στη Θέση μου” που ενσαρκώνει τη Ρενάτα μίλησε στο Omikron για την τηλεόραση, τα νέα της και τη συμμετοχή της στα καλλιστεία!

Έχεις ζοριστεί επαγγελματικά;
Η δική μας γενιά έχει χτυπηθεί αρκετά από την οικονομική κρίση. Δεν έχουμε ζήσει εύκολη εποχή, έπρεπε να δημιουργήσουμε πράγματα από το μηδέν. Έχω τρέξει πάρα πολύ για να βρω δουλειά. Έχω περάσει από οντισιόν και οντισιόν, έχω πονέσει. Αυτό βέβαια είναι καλό καμιά φορά. Όταν παλεύεις πολύ για κάτι και το κερδίζεις, γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Και το εκτιμάς περισσότερο. Όταν σου έρθουν όλα εύκολα μπορεί να τα αντιμετωπίζεις και με μια επιπολαιότητα. Αράζεις πίσω και δεν είσαι σε εγρήγορση.

Στη σειρά που παίζεις θίγεται το θέμα «με θες για μένα ή για τα λεφτά μου»…
Ναι, είναι το αιώνιο θέμα της αποδοχής του άλλου, γι’ αυτό που πραγματικά είναι. Με θες για την προσωπικότητά μου, γι’ αυτό που είμαι ή για το στάτους μου το οικονομικό και το κοινωνικό.

Θα κοιτούσες την ασφάλεια της εξασφάλισης σε ένα σύντροφο;
Μπα. Τα λεφτά δεν μου λένε κάτι. Άλλα πράγματα θα με κεντρίσουν σ’ έναν άνθρωπο. Είναι σίγουρα μια ασφάλεια να έχεις λύσει το οικονομικό σου, αλλά να σου πω την αλήθεια τα πολλά λεφτά εμένα με φοβίζουν κιόλας.

Υπάρχει κάποια πολυτέλεια που δεν μπορείς να αποχωριστείς;
Ο χρόνος μου είναι τόσο λιγοστός αυτό το διάστημα που θα σου έλεγα ότι η μεγαλύτερη πολυτέλεια είναι το να βγω με τους φίλους μου, να απολαύσω ένα ωραίο φαγητό, να πιω ένα κρασί και να πω δυο κουβέντες διαφορετικές από τη δουλειά. Αυτό μου λείπει τώρα, η πολυτέλεια του χρόνου.

Ποιες αρετές θα ερωτευόσουν σε έναν άντρα;
Την εξυπνάδα, το χιούμορ, την ευαισθησία… Να αγαπά τους ανθρώπους, να είναι φιλόζωος και τρυφερός. Πολύ απλά να είναι ένας καλός άνθρωπος.

Έχεις μάθει να επενδύεις στην ομορφιά σου για να κερδίζεις αυτά που θέλεις;
Δεν θα το έλεγα… Έμαθα να επενδύω στη γνώση, στην προσωπική εξέλιξη, στο να δουλεύω με τον εαυτό μου, να εξασκώ το μυαλό μου και την ψυχή μου. Νομίζω ότι η αληθινή ομορφιά του ανθρώπου εκεί φαίνεται άλλωστε. Όλο το εξωτερικό είναι προσωρινό. Αυτό που μένει στο πρόσωπό σου είναι η ομορφιά ενός ανθρώπου που έχει δουλέψει πολύ με τον εαυτό του.

Κάποια στιγμή πάντως έλαβες μέρος και σε καλλιστεία σωστά; Πώς προέκυψε;
Έγινε περίπου στην πλάκα. Μαζευτήκαμε μια παρέα φίλες πριν από πολλά χρόνια και δηλώσαμε συμμετοχή σ’ αυτά τα καλλιστεία που θα πραγματοποιούνταν στη Ρόδο. Μας φάνηκε εξαιρετική ιδέα να κάνουμε δωρεάν διακοπές με μόνη υποχρέωση να λάβουμε μέρος στον διαγωνισμό τη μία μέρα. Το αποτέλεσμα ήταν να σαρώσουμε και τους τίτλους. Πήραμε όλες από ένα.

Τώρα που βλέπεις τη φωτογραφία εκείνη με το «Μις Δωδεκάνησα» στο διαδίκτυο πώς αισθάνεσαι;
Δεν με ενοχλεί, εντάξει, δεν μου δημιουργεί καμία αμηχανία. Επειδή κυκλοφόρησε από τις αρχές που είχα βγει ως ηθοποιός πέντε χρόνια λέω αυτή την ιστορία.

Πώς αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός;
Το είχα πάντα στο μυαλό μου. Απλά κάποια στιγμή ένιωσα έτοιμη και μέσα σε ένα καλοκαίρι πήρα την απόφαση να κάτσω εξετάσεις για το Εθνικό θέατρο. Και πέρασα. Μετά απ’ αυτό όλα πια πήραν τον δρόμο τους.

Έχεις κι ένα πτυχίο νηπιαγωγού, αυτό θα ήταν κάτι που φαντάζεσαι τον εαυτό σου να κάνει επαγγελματικά;
Μα δεν το έχω παρατήσει. Φέτος λόγω της τηλεόρασης δεν το κάνω, όμως σε άλλες φάσεις που έχω το χρόνο, διδάσκω θεατρικό παιχνίδι σε παιδιά. Λατρεύω τα παιδιά, την ενέργεια που έχουν, την αγάπη… Με κάνουν να νιώθω κι εγώ παιδί.


Read More

And More