Ευγενία Δημητροπούλου: Μιλά για τη σχέση της με τον Άλκη Κούρκουλο και την μεγάλη οικογένεια που θέλει να κάνει [pic]

Η Ευγενία Δημητροπούλου συμμετέχει φέτος σε δυο δυνατές παραστάσεις, αλλά και στην ταινία ”Η Ρόζα της Σμύρνης”, όπου και πρωταγωνιστεί. Η γοητευτική ηθοποιός αποκαλύπτεται στην Real News και μιλά για την μεγάλη οικογένεια που θέλει να κάνει, τονίζοντας, όμως, ότι δεν βιάζεται να βάλει στεφάνι με τον αγαπημένο της Άλκη Κούρκουλου.

Οι δυο τους είναι μαζί από το 2014, ωστόσο δεν είχαν μιλήσει ποτέ για τον δεσμό τους. Η ίδια εξηγεί τον λόγο, λέγοντας πως η σχέση τους αφορά μόνον αυτούς τους δυο. ”Ζούμε τη ζωή μας όπως τη θέλουμε, χωρίς το άγχος να κρυφτούμε, αλλά και χωρίς καμία διάθεση να μιλήσουμε για αυτή. Αν ξεκινήσεις να σχολιάζεις όσα ακούγονται για γάμους ή χωρισμούς, τότε μπαίνεις σε ένα ”τριπάκι” που δεν τελειώνει. Σημαίνει πολλά για μένα ο Άλκης και με στηρίζει με αγάπη, όπως και γω εκείνον” λέει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον γάμο επισημαίνει: ” Όχι, δεν κάνω πρόβα νυφικού. Όχι ακόμα και δεν ξέρω αν θα κάνω. Θέλω πολύ να φτιάξω μια ωραία μεγάλη οικογένεια, όπως αυτή που έφτιαξαν οι γονείς μου, αλλά είναι νωρίς ακόμα”.

Η ίδια δηλώνει ρομαντική και ταυτόχρονα δυναμική. ”Είμαι και τη ρομαντική μου πλευρά, έχω και την πιο δυναμική, ανάλογα τις περιστάσεις. Αν νιώσω ότι αδικούμαι, ας πούμε, σηκώνω το ανάστημα μου και διεκδικώ ότι πρέπει. Την αδικία δεν την αντέχω, όπως δεν μου αρέσουν το ψέμα, η διπροσωπία, οι ίντριγκες”, τονίζει η γνωστή ηθοποιός, ενώ δε διστάζει να πει πως αν χρειαστεί μπορεί να γίνει και ταύρος σε υαλοπωλείο.

Τέλος, σχετικά με το γυμνό που είχε κάνει στην σειρά, ”Νησί”, δήλωσε πως δεν το φοβήθηκε και ότι ίσως να το κάνει και στο θέατρο. ”Ήταν απόλυτα προσεγμένο και με αισθητική γυρισμένο. Δεν το φοβήθηκα, ήταν κομμάτι του ρόλου. Κάτω από ανάλογες συνθήκες, αν ήταν επιταγή του ρόλου και νιώθω την ασφάλεια που είχα στο ”Νησί”, ίσως και να το αποφάσιζα”.

Read More

And More