Ευγενία Νιάρχου: Εντυπωσιακή εμφάνιση στην Αθήνα για να παρουσιάσει τα νέα της κοσμήματα!

Στην Ελλάδα για να παρουσιάσει τη νέα συλλογή κοσμημάτων που δημιούργησε βρέθηκε η Ευγενία Νιάρχου. Η κόρη του Φίλιππου Νιάρχου είναι μια πραγματική κοσμοπολίτισσα που αγαπά την Ελλάδα και άφησε για λίγο το Λονδίνο όπου μένει μόνιμα για να βρεθεί στην Αθήνα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την συνάντησε στο Κολωνάκι και το κοσμηματοπωλείο της Ileana Makri, όπου παρουσίασε τα νέα εντυπωσιακά κοσμήματα της συλλογής “Venyx” που έκλεψαν της εντυπώσεις.

Γυναίκα με φινέτσα και γούστο, που κληρονόμησε από τις γιαγιάδες της Ευγενία Λιβανού και Dolores Guinness – όπως έχει αποκαλύψει και η Ευγενία σε παλαιότερες συνεντεύξεις της- η αγάπη για τη μόδα ήταν μονόδρομος. Έχοντας επισκεφτεί μάλιστα, πολλά ξεχωριστά μέρη, η Ευγενία δημιούργησε τη νέα συλλογή κοσμημάτων που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες (μικρές και μεγάλες) που επιλέγουν κομψά και διακριτικά κοσμήματα για τις εμφανίσεις τους.

Η «χρυσή» κληρονόμος, που την άνοιξη ταξίδεψε ως την Ινδία και πόζαρε η ίδια ως μοντέλο για τα κοσμήματά της, έκανε μια πολύ σικ εμφάνιση στην παρουσίαση στο Κολωνάκι και ανέβασε και φωτογραφίες στα social media από την εκδήλωση.


Όσο για τα επόμενα σχέδιά της; Η Ευγενία θα επιστρέψει στη βάση της και πιθανότατα να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων στο σπίτι της οικογένειας στο Saint Moritz στην Ελβετία.

Read More

And More