Εύη Αδάμ: Η απάντηση στην κριτική που δέχτηκε για την αποκαλυπτική φωτογράφιση με τις κόρες της!

Πριν λίγες μέρες έκανε μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση έχοντας μαζί της σε ρόλο μοντέλο τις δυο κόρες της. Η Εύη Αδάμ προκάλεσε πανικό με τις σέξι πόζες της στο φωτογραφικό φακό, ενώ πολλά ήταν τα σχόλια και για τη συμμετοχή των δυο κοριτσιών της, της 15χρονης Νεφέλης και της 13χρονης Δανάης στη φωτογράφιση για καμπάνια κοσμημάτων (δες φωτογραφίες).
Ανάμεσα σε αυτούς που άσκησαν έντονη κριτική και ο πρώην σύζυγός της Λάμπης Λιβιεράτος. Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε ενοχλημένος από τη σέξι φωτογράφιση της Εύης Αδάμ με τις κόρες του, που έγινε εν αγνοία του. (διάβασε εδώ όσα έγραψε στο Facebook του).

Τώρα όμως, ήρθε η ώρα να δώσει και η Εύη Αδάμ την απάντησή της: “Σε αυτήν τη φωτογράφιση τα κορίτσια δεν λειτούργησαν ως Νεφέλη και Δανάη, λειτούργησαν ως μοντέλα για την καμπάνια αυτή. Άλλο να φωτογραφίζεται μια μαμά με τις κόρες της για μια συνέντευξη και άλλο τρία μοντέλα να φορούν αυτά τα ρούχα για να κάνουν μια φωτογράφιση για κοσμήματα”, είπε στην εκπομπή “Με το Καλημέρα”.
Ενώ, για όσους έκριναν την αισθησιακή φωτογράφιση είπε: “Όταν εργάζεσαι για μια καμπάνια που την ευθύνη του styling έχει άλλος και εσύ εργάζεσαι ως μοντέλο, όπως έκαναν και οι κόρες μου που τις ρώτησα και μου είπαν ότι θέλουν να δουν από κοντά πώς είναι μια δουλειά… το μοντέλο δεν έχει άποψη σε αυτά”.

Δες το video:

Read More

And More