Ευριδίκη – Μπομπ Κατσιώνης: Ερωτευμένοι σε καλοκαιρινή συναυλία! Φωτογραφίες

Δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Η Ευριδίκη έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του αγαπημένου της Μπομπ Κατσιώνη και τους τελευταίους μήνες, οι δυο τους είναι αχώριστοι. Το ζευγάρι που έχει, μάλιστα, μεγάλο πάθος για τη μουσική και τα ξεχωριστά live βρέθηκε μαζί αυτές τις μέρες στο Κηποθέατρο Παπάγου και απόλαυσε τους Tiger Lillies και το άλμπουμ τους “Madame Piaf”

Το λατρεμένο λονδρέζικο τρίο των Tiger Lillies παρουσίασε τις μεγάλες επιτυχίες, αλλά και ολοκαίνουριες συνθέσεις, εμπνευσμένες από τον μποέμικο βίο και την παθιασμένη προσωπικότητα της κορυφαίας Γαλλίδας ερμηνεύτριας του 20ού αιώνα, της Edith Piaf. Αφορμή για το Madame Piaf είναι η συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του «μικρού σπουργιτιού» της Γαλλίας, όπως ήταν το χαϊδευτικό της Piaf, που ξεκίνησε από τον παρισινό υπόκοσμο για να κατακτήσει το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Και φυσικά από τη συναυλία δεν θα μπορούσε να λείπει η Ευριδίκη που λατρεύει τα εναλλακτικά συγκροτήματα, αλλά και ο σύντροφός της, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της…



Read More

And More