Ευριδίκη στο TLIFE: Η εμφάνιση στο Madwalk και τα τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της! Video

“Welcome To The Jungle” τραγούδησε στη σκηνή του Madwalk η Ευριδίκη μαζί με τον Αναστάσιο Ράμμο και ξεσήκωσε το κοινό. Η διάσημη τραγουδίστρια έντυσε με το δυναμικό act της, το catwalk της Loukia Kyriakou και προκάλεσε πανικό.

Φορώντας μια ολόσωμη φόρμα και πιο σέξι από κάθε άλλη φορά, η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε στο stage έχοντας την απόλυτη στήριξη του συντρόφου της, που βρισκόταν… στα παρασκήνια. Ο Μπομπ Κατσιώνης ήταν από την από την πρώτη στιγμή κοντά της και αυτό την έκανε να νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια…

“Welcome to the jungle τραγουδάμε με τον Αναστάσιο Ράμμο στη σκηνή για την Loukia και είμαι ενθουσιασμένη. Είναι πολύ όμορφο να συνδυάζεις τη μουσική με την μόδα και μου αρέσει που η μουσική -όπως λέω και εγώ- δίνει ζωή σε όλα”, είπε χαρακτηριστικά στο TLIFE.

Ενώ, μιλώντας για τη συνεργασία με τον σύντροφό της ανέφερε: “Είναι ωραίο να έχεις τη στήριξη των δικών σου ανθρώπων, να είναι δίπλα σου πάντα, να σου δίνουν δύναμη, θάρρος και ό,τι χρειάζεσαι. Εγώ το έχω αυτό και είμαι πολύ χαρούμενη”.

Δες το video:

Read More

And More