Ευρυδίκη: Ο νέος άντρας στη ζωή της, που την στηρίζει σε κάθε της βήμα! Φωτογραφιες

Αχώριστη είναι πια με τον μουσικό Μπομπ Κατσιώνη η Ευρυδίκη. Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε την Παρασκευή πρεμιέρα στο Acro με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Τάμτα και είχε στο πλευρό της, τον άντρα που το τελευταίο διάστημα την στηρίζει σε κάθε βήμα.
Αν και η γνωστή τραγουδίστρια, μετά το διαζύγιο από τον Δημήτρη Κοργιαλά δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την έλευση ενός νέου ;ervta στη ζωή της, οι όλο και πιο συχνές εμφανίσεις με τον Μπομπ, κάνουν πολλούς να μιλούν για μια νέα όμορφη σχέση που δημιουργείται ανάμεσά τους.

Όπως πρώτα διάβασες στο TLIFE, οι δυο τους γνωρίστηκαν στο στούντιο όπου η Ευρυδίκη ηχογραφεί τα νέα της τραγούδια, συνεργάζονται στενά και η χημεία πάνω στη δουλειά τους έκανε να έρθουν πιο κοντά.
Τον τελευταίο μήνα ο Μπομπ και η Ευρυδίκη βγαίνουν συχνά για φαγητό και ποτό και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε την Παρασκευή το βράδυ να διασκεδάζουν μαζί στο Rock n Roll στο Κολωνάκι όπου γιόρτασε τα γενέθλιά της, η Δέσποινα Ολυμπίου (δες εδώ φωτογραφίες).

Και τώρα ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον απαθανάτισε στις πρώτες θέσεις του νυχτερινού κέντρου που έκανε πρεμιέρα η Ευρυδίκη…

Read More

And More