Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το τρυφερό μήνυμα στην Λάουρα Νάργες! [pic]

Η Λάουρα Νάργες και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπορεί να μην γνωρίζονταν πριν το Survivor, αλλά μέσα στο παιχνίδι δημιούργησαν μια όμορφη φιλία. Οι δύο “Διάσημες” παίκτριες ήρθαν αρκετά κοντά και έγιναν κολλητές, μαζί και με την Σόφη Πασχάλη. Φυσικά, βγαίνοντας από το ριάλιτι επιβίωσης, συνέχισαν να κάνουν παρέα, διαψεύδοντας όσους έλεγαν ότι ήταν φιλίες της στιγμής.

Οι δυο όμορφες γυναίκες, μάλιστα, εργάζονται και στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, καθώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνεχίζει να είναι αθλητικογράφος στον ΣΚΑΪ, ενώ από την άλλη η Λάουρα Νάργες βρίσκεται στο The Voice of Greece, κάνοντας τα backstage! Η Ευρυδίκη βρέθηκε στα παρασκήνια του μουσικού talent show και φωτογραφήθηκε με την κολλητή της, στέλνοντας της ένα πολύ όμορφο μήνυμα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
“Σε γνώρισα μέσα από ένα παιχνίδι. Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Ζήσαμε μαζί σχεδόν 4 μήνες κάτω από δύσκολες συνθήκες. Πιεστήκαμε, κλάψαμε, γελάσαμε δυνατά και μοιραστήκαμε μυστικά σαν να γνωριζόμασταν χρόνια ολόκληρα. Όλα αυτά είχαν την δική τους ομορφιά που θα τα θυμόμαστε για χρόνια! Πλέον σε θεωρώ δικό μου άνθρωπο, που θα κρατήσω στην ζωή μου για πάντα! I’m lucky to have a friend like you”.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani Official (@evridiki_valavani) στις

Read More

And More