Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το twitter “γλεντάει” την αποχώρησή της! [pics]

Οι χρήστες του Twitter οργίασαν χθες το βράδυ, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε επιτέλους το όνομα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη προς αποχώρηση από το Survivor. Η μόνη γυναίκα που έμεινε σχεδόν ως το τέλος του παιχνιδιού τέθηκε εκτός παιχνιδιού, αφού έχασε την πολυπόθητη ασυλία από τους Μάριο Ιωαννίδη και Κώστα Αναγνωστόπουλο. Ο μισθοφόρος την πρότεινε υποψήφια και ανάμεσα σε εκείνη, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Γιάννη Σπαλιάρα ήταν πιο κάτω στην κατάταξη της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, με συνέπεια να αποχωρήσει.

«Αυτό το όμορφο ταξίδι τελείωσε, έφτασε στο τέλος του. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχω φτάσει μέχρι εδώ. Το γεγονός ότι είμαι η μοναδική γυναίκα που έφτασε μέχρι εδώ για μένα σημαίνει πολλά. Είναι μια προσωπική επιτυχία, αν μπορώ να το πω έτσι. Πλέον το Survivor είναι μια αντρική υπόθεση. Ήταν μια διαφορετική εμπειρία, διαφορετικές στιγμές, μου έχει δώσει πάρα πολλά μαθήματα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή και ευλογημένη που έζησα όλο αυτό το ταξίδι. Θα έχω να λέω πάρα πολλά πράγματα στους φίλους μου, στα παιδιά μου. Έχω περάσει όμορφα, έχω περάσει δύσκολα, έχουμε πεινάσει, αλλά όλα αυτά τα παίρνω μαζί μου κι έχω ένα μεγάλο χαμόγελο γιατί τα έζησα…», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
Μάλιστα, λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor, η Ευρυδίκη αγκάλιασε τον Ντάνο, ζητώντας του “συγγνώμη για όλα”. Φυσικά το twitter δεν άφησε ασχολίαστη ούτε την συγκεκριμένη κίνηση.
Δες τις αντιδράσεις:

Read More

And More