ΦΜ Live: Δραστικές αλλαγές στην εκπομπή – Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται!

Μια εβδομάδα με πολλές αλλαγές ξεκινά σήμερα για το ΦΜ LIVE… Είναι γνωστό πως φέτος τα νούμερα της τηλεθέασης δεν είναι και τα πιο ικανοποιητικά κι έτσι οι ιθύνοντες της εκπομπής αποφάσισαν να κάνουν δραστικές αλλαγές! Φέτος η ομάδα εκτός από τους δύο κεντρικούς παρουσιαστές Φώτη Σεργουλόπουλο και Μαρία Μπακοδήμου, απαρτιζόταν από τους ο Γιάννη Πουλόπουλο, την Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά, τον Γιώργο Μαμάη και την Άννα-Μαρία Βέλλη.

Τι αλλάζει όμως από σήμερα στην εκπομπή; Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE θα δούμε στην μικρή οθόνη να επιστρέφει το αγαπημένο παιδί του ΦΜ LIVE, Στέλιο Χανταμπάκη αλλά και μια παρουσία που κάνει τηλεοπτική εμφάνιση μετά από αρκετά χρόνια, την Μαρία Ένεζλη. Και οι δυο παρουσιαστές τον τελευταίο καιρό κάνουν πρωινό ραδιόφωνο, ο Στέλιος στο MAD Radio και η Μαρία στον Athens DJ.

H oμάδα πέρυσι

Ποιοι αποχωρούν όμως από την ομάδα; Αυτοί που φέυγουν είναι τα πιο πρόσφατα μέλη, ο Γιώργος Μάμαης και η Άννα – Μαρία Βελλή. Ο Στέλιος και η Μαρία έκαναν την είσοδό τους, δίχως να γνωρίζει κανείς τίποτα…

Read More

And More