Φαίη Σκορδά: Δοκιμάζει διάφορα look στα μαλλιά λίγο πριν την πρεμιέρα και τρελαίνει τους θαυμαστές της! Φωτογραφίες

Οι μέρες για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του πρωινού πλησιάζουν κι όλα δείχνουν πως η Φαίη Σκορδά είναι πανέτοιμη. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ανυπομονεί να πει στους τηλεθεατές την πρώτη “καλημέρα” της σεζόν. Παράλληλα όμως με την γλυκιά αγωνία έχει και το άγχος γιατί στη φετινή χρονιά δεν θα έχει στο πλευρό της το σύζυγό της και συμπαρουσιαστή της τα τελευταία χρόνια, Γιώργο Λιάγκα.

Η Φαίη αναλαμβάνει το τιμόνι της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης έχοντας στο πλευρό της μια ανανεωμένη ομάδα και όλοι μαζί έχουν ξεκινήσει από νωρίς τις συσκέψεις. Χθες μάλιστα σε μία από αυτές, η Φαίη μαζί με τις συνεργάτιδές της, δεν παρέλειψε να κάνει και λίγο χιούμορ, δοκιμάζοντας μια περούκα με μακριά σκούρα καστανά μαλλιά και ήταν εντελώς διαφορετική. Αν κρίνουμε από τα σχόλια, οι θαυμάστριες και οι θαυμαστές της την προτιμούν ξανθιά πάντως…

Just wanna have fun

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Fay Skorda (@fayskorda) στις


Στη συνέχεια φόρεσε ακόμη μια περούκα με κοντό πυρόκανθο καρέ! Εσύ πώς την προτιμάς;

Just wanna have fun

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Fay Skorda (@fayskorda) στις


Η ομάδα αποτελείται φυσικά από την φίλη της, Σάσα Σταμάτη, την αρχισυντάκτρια Ελεάνα Τριφύδου, τον Θέμη Γεωργαντά, την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τη Λίτσα Πατέρα. Ενώ τα νέα πρόσωπα που θα βλέπουμε στο Πρωινό είναι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, η Μαντώ Γαστεράτου που θα βρίσκεται στα λινκς, η Βένια Καραγιάννη (βοηθός αρχισυντάκτριας) και ο Νίκος Παρτσώλης στη σύνταξη.

Πάντα με χαρούμενη διάθεση, καλημέρισε πρόσφατα τους θαυμαστές της…

Καλημερα λουλούδια μου Όπως λεει κ η @argirogr

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Fay Skorda (@fayskorda) στις

Read More

And More