Φαίη Σκορδά: Φωτογραφήθηκε για καλό σκοπό! [pics]

Τα παιδιά είναι η αδυναμία της και ως μανούλα, πια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε ό,τι αφορά τα μικρά αγγελούδια που έχουν ανάγκη. Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει Πρέσβειρα του “Make A Wish” και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συγκεκριμένου φιλανθρωπικού οργανισμού συμβάλλοντας όσο μπορεί στο έργο του.

Η αλήθεια είναι, πως δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την παρουσιάστρια του Ant1, να συμμετέχει με χαρά στις εκδηλώσεις του Make A Wish και να βοηθά στο να γίνονται πραγματικότητα οι πιο τρυφερές ευχές των παιδιών που έχουν ανάγκη. Και φυσικά, τα δυο δικά της αγόρια ο Γιαννάκης και ο Δημητράκης είναι απόλυτα ενημερωμένα για τη δράση της μητέρας τους και την συνοδεύουν σε κάποιες από τις εκδηλώσεις του Make A Wish.

Αυτό το Σαββατοκύριακό, όμως, η Φαίη Σκορδά κλήθηκε για μια ακόμη φορά να βοηθήσει το Make A Wish και βρέθηκε στις επάλξεις, κάνοντας μια ξεχωριστή φωτογράφηση: «Σήμερα έκανα την ωραιότερη φωτογράφιση της ζωής μου και μια ευχή πραγματικότητα», έγραψε στο Instagram Και ανέβασε μια φωτογραφία από τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Δες κι εσύ:

Σήμερα έκανα την ωραιότερη φωτογράφιση της ζωής μου κ μια ευχη πραγματικότητα #makeawishgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις

Λίγα λόγια για το Make A Wish

Στα παραμύθια υπάρχει η νεραϊδονονά… Στην πραγματική ζωή όμως υπάρχει το Make-A-Wish (Κάνε- Μια- Ευχή Ελλάδος). Όταν εύχεσαι, ελπίζεις κι όταν ελπίζεις, παλεύεις…

Έχοντας αυτό σαν βασική αρχή το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) κάνει πραγματικότητα τις ευχές παιδιών 3 έως 18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, με πίστη στη μεταμορφωτική δύναμη ενός ονείρου που εκπληρώνεται με τον πιο μαγικό και αναπάντεχο τρόπο για το παιδί και την οικογένεια.

Σε εκδήλωση του Make A Wish

Στον περίπατο στο Θησείο

Όλες οι προσπάθειες του Make-a-Wish είναι να ξεπεραστούν οι προσδοκίες των γονέων και του ίδιου του παιδιού ώστε να καταφέρει η Ευχή να τον / την κάνει να πιστέψει πώς όλα είναι δυνατά, ακόμη και να γίνει καλά!
Όταν ένα παιδί νοσεί με αυτόν τον τρόπο, την ίδια στιγμή χάνει την παιδικότητά του.

Η καθημερινότητά του αλλάζει δραματικά: δεν πηγαίνει σχολείο, δεν μπορεί να παίξει με τους φίλους του, δεν μπορεί καν –στις περισσότερες περιπτώσεις– να έρθει σε επαφή με τα αδέρφια του. Νοσηλεύεται σε ένα νοσοκομείο, είτε μαζί με άλλα παιδιά είτε –πολύ συχνά– απομονωμένο και υπόκειται σε άπειρες εξετάσεις και θεραπείες που αλλάζουν τη ζωή του καθοριστικά.

Με τον Γιάννη και τον Δημήτρη στην Family Fun Day του Make A Wish

Στο χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα παιδιά του Make A Wish

Το Make-A-Wish, λοιπόν, θεωρεί υποχρέωσή του να συμπαρασταθεί στο παιδί που δοκιμάζεται τόσο άδικα και πρόωρα καθώς και στην οικογένειά του, φροντίζοντας κάτι που παραμελείται: την ψυχή του. Το Make-A-Wish προσφέρει Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα που είναι το πιο θαυματουργό φάρμακο για την ψυχή. Είναι οι σύμμαχοι των γιατρών, των κοινωνικών λειτουργών και ψυχολόγων στον αγώνα για την ίαση ενός παιδιού.

Στα 20 χρόνια του Make A Wish

Read More

And More