Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Απόλαυσαν το Νίκο Μουτσινά στο Βεάκειο θέατρο!

Ένα θεατρικό Σαββατοκύριακο ήταν αυτό που μας πέρασε για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, κυρίως για τον παρουσιαστή. Αφού βρέθηκε στην Επίδαυρο για τον Πλούτο, επέστρεψε την Κυριακή και μαζί με την σύζυγό του βρέθηκαν στο Βεάκειο θέατρο για ν’ απολαύσουν την κωμωδία του Νίκου Μουτσινά, Κοκομπλόκο, η οποία θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα.

Το ζευγάρι δεν καταφέρνει να βγαίνει πάντα από κοινού, εξαιτίας των παιδιών όμως η χθεσινοβραδινή παράσταση φαίνεται πως τους άρεσε πολύ. Ευδιάθετοι και… μαυρισμένοι πόζαραν στον φακό του TLIFE και φυσικά δεν σταμάτησαν να συζητούν με το πλήθος διασήμων που βρισκόταν στο θέατρο.

Ο τίτλος του έργου είναι Κόκο Μπλόκο και πρόκειται για μετάφραση – απόδοση που έκανε ο Νίκος, της γαλλικής κωμωδίας Pyjamas Pour Six (αγγλικός τίτλος Don’t dress for dinner) του συγγραφέα μαρκ Καμολετί. Μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος ταυτόχρονα έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία, συμπρωταγωνιστούν η Βασιλική Ανδρίτσου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Αντώνης Κρόμπας, η Σοφία Μανωλάκου και η Ματίνα Νικολάου.

Δες φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More