Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας : Οι “έμπιστοι” που γνώριζαν καιρό τα σύννεφα στη σχέση τους

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού ενός από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και συνεχίζουν να έρχονται στο φως πληροφορίες και νέα στοχεία.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, μπορεί να χώρισαν πριν από λίγο καιρό αλλά τα σύννεφα στη σχέση τους είχαν αρχίσει πριν περίπου ένα χρόνο.

Και οι δυο ήταν πολύ διακριτικοί με την προσωπική τους ζωή και απέφευγαν να δίνουν αφορμές και δικαιώματα στους συνεργάτες τους. Σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, το ζευγάρι αν και πρόσεχε είχε στο πλατό κάποιες εντάσεις και έντονους τσακωμούς που έδειχναν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Ελάχιστοι ήταν οι έμπιστοι φίλοι του ζευγαριού που ήξεραν για τις δύσκολες στιγμές του ζευγαριού. Τόσο η Φαίη όσο και ο Γιώργος δεν μιλούσαν σχεδόν σε κανένα για τους προβληματισμούς τους. Ωστόσο πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπήρχαν κάποια έμπιστα άτομα που γνώριζαν για τα προβλήματα που είχαν προκύψει,

Αυτός που ήξερε από πολύ νωρίς και με λεπτομέρειες για τις δυσκολίες στη σχέση τους ήταν ο στυλίστας και καλός φίλος της Φαίης Βαγγέλης Ζάχος με το οποίο μιλούσε αρκετά και για πολλά θέματα και γεγονότα

Στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα ήταν πάντα ο Θέμης Γεωργαντάς αλλά και ο πολιτικός Βασίλης Κικίλιας με τον οποίο ο Γιώργος Λιάγκας έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μια δυνατή φιλία!

Read More

And More