Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Τι λένε για τις αγωγές της Σπυροπούλου και της Δάρρα! Video

Στο μάτι του κυκλώνα έχει μπει φέτος το “Πρωινό” Ant1 και μετά την αγωγή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη ήρθε να προστεθεί και η αγωγή της Φωτεινής Δάρρα. Τι απαντούν, όμως, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας σε όλα αυτά;
“Εγώ την άποψή μου θα την πω. Πολλές φορές είναι πιο αιχμηρή, απλώς είναι ο τρόπος που θα το εκφράσω. Ο Γιώργος είναι απόλυτος… Εμένα δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος, εκτός αν είναι κάτι πολύ σοβαρό που αφορά σε θέματα υγείας και παιδιά που είναι δύο θέματα που ποτέ δεν έχουμε θίξει και που θεωρώ ότι δεν σηκώνουν και πλάκα. Από εκεί και πέρα, με ένα τηλεφώνημα, με μία συνάντηση τα βρίσκεις και λύνεται η παρεξήγηση”, είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.
Ενώ, ο σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: “Δεν είμαι και αθώα περιστερά, μου αρέσει να λέω τη γνώμη μου πιο αιχμηρά από το συνηθισμένο. Το κάνουμε πάντα με χιούμορ, ποτέ δεν έχω πρόθεση να θίξω κάποιον. Προφανώς κάποιοι θα έχουν θιγεί αν δεν έχουν χιούμορ. Δεν παίρνω τηλέφωνα για να ανασκευάσω. Είμαι κάθετα αντίθετος με τις αγωγές”.
Δες το video από την εκπομπή “Με το Καλημέρα”:


Read More

And More