Φαίη Σκορδά: Λατρεύει τη μόδα! Με σικ εμφάνιση στην ΑXDW στο Ζάππειο

Τα κορίτσια λατρεύουν τη μόδα… το ίδιο και η όμορφη Φαίη. Η οικοδέσποινα του Πρωινού στον Ant1 θέλει πάντα να ενημερώνεται για τις νέες τάσεις και φυσικά στηρίζει τους Έλληνες σχεδιαστές. Έτσι και το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε με τον καλό της φίλο Βαγγέλη Ζάχο στο Ζάππειο Μέγαρο και απόλαυσε από κοντά τα fashion shows.

Με total black outfit από την BSB η Φαίη Σκορδά ενημερώθηκε για ό,τι καινούργιο θα δούμε τους επόμενους μήνες στην ελληνική αγορά και συμμετείχε στο project που διοργάνωσε μεγάλη σχολή κομμωτικής στο event για την ενίσχυση του Make a Wish.

Συγκεκριμένα στο χώρο υπήρχε ένας λευκός καναπές και ένα ειδικό banner με τα τρία αστεράκια του “Kάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδας”. Όποιος, λοιπόν, φωτογραφιζόταν εκεί και ανέβαζε το στιγμιότυπο στο Instagram με hashtag #diamantopoulos4wishes, αυτόματα έστελνε οικονομική βοήθεια στο ίδρυμα 5 λεπτά του ευρώ με κάθε φωτογραφία!

Η παρουσιάστρια μάλιστα, πόζαρε εκεί για τους φωτογράφους και λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκε στις πρώτες θέσεις για να απολαύσει την πασαρέλα…

Σας στέλνω γλυκο φιλι Με τον @vangeliszachos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Fay Skorda (@fayskorda) στις

Συγχαρητήρια #bioten #walktall #anasa

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Fay Skorda (@fayskorda) στις


Δες φωτογραφίες:

Την Παρασκευή στο Ζάππειο…

Με την Ζέτα Δούκα

Την Κυριακή στην AXDW με την Τόνια Φουσέκη

Read More

And More