Φαίη Σκορδά: Στόλισε για τα Χριστούγεννα! [pic]

Μπορεί να προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της μετά το χωρισμό, η Φαίη Σκορδά όμως δεν χάνει την αισιοδοξία της και κάνει τα πάντα για να είναι χαρούμενα τα δυο παιδιά της, Ο Γιάννης και ο Δημήτρης της, άλλωστε, είναι η προτεραιότητά της και αυτό που εκείνη θέλει είναι να μην τους χαλά χατίρι. Κυρίως μετά και την αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα από το σπίτι και τις αλλαγές που έχουν έρθει στην καθημερινότητα.

Έτσι, ενώ ο γνωστός παρουσιαστής βρισκόταν στο μεγάλο εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτρη για να ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, η Φαίη Σκορδά στόλισε το σπίτι για τις γιορτές. Μαζί της, φυσικά, για να την βοηθήσουν βρέθηκαν τα δυο αγόρια της: ο Γιωργάκης και ο Δημητράκης της…

ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΓΚΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η παρουσιάστρια αγαπά πολύ τις γιορτές και πολλές φορές έχει αναφέρει πως της αρέσει να στολίζει από νωρίς το σπίτι για να χαίρονται και τα παιδιά. Μάλιστα, αυτή η αλλαγή ήταν αρκετή για να φτιάξει και η δική της διάθεση, μιας και τους τελευταίους μήνες πέρασε αρκετές δυσκολίες.

Κ του χρόνου

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Fay Skorda (@fayskorda) στις


Ο χωρισμός από τον Γιώργο Λιάγκα, η απόφαση της επίσημης ανακοίνωσης του, αλλά και οι αλλαγές στην καθημερινότητα, τώρα που δεν μένει πια κάτω από την ίδια στέγη με τον εν διαστάσει (πλέον) σύζυγό της, της έπεσαν μαζεμένα και τώρα προσπαθεί και εκείνη να προσαρμοστεί στις αλλαγές!

Read More

And More