Φαίη Σκορδά: Τα συγκινητικά λόγια για την περιπέτεια υγείας του συνεργάτη της!

Μεγάλη λαχτάρα πέρασε την περασμένη εβδομάδα η Φαίη Σκορδά, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε ο καλός της φίλος και συνεργάτης Νίκο Κωνσταντή. Ο γνωστός art designer που φιλοξενεί συχνά στην εκπομπή της, υπέστη έμφραγμα και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της περασμένης εβδομάδας.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και όπως αποκάλυψε η ίδια η Φαίη Σκορδά στο “Πρωινό” ο φίλος της επέστρεψε δυνατός. “Μαζί μας σήμερα είναι και ο Νίκος Κωνσταντής. Είχε πριν λίγες μέρες μια μικρή περιπέτεια υγείας, αλλά τώρα είναι καλά. Ο Νίκος ένιωσε μια μικρή δυσφορία, τον μετέφεραν στο Ερρίκος Ντυνάν με ένα πρόβλημα στην καρδιά του, αλλά τώρα επέστρεψε και είναι πιο καλά από πριν”, είπε η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, ευχαρίστησε τους γιατρούς που τον ανέλαβαν και τον βοήθησαν να γίνει καλά και τον “μάλωσε” λίγο που επέστρεψε τόσο γρήγορα στην εκπομπή. Όταν όμως της είπε πως ήρθε σήμερα στο πλατό για τα γενέθλιά της, την συγκίνησε. Η Φαίη Σκορδά αμέσως τον αγκάλιασε και επανέλαβε: “Τώρα είναι καλύτερα από πριν”.


Read More

And More