Φαίη Σκορδά: Το γεύμα με τους συνεργάτες της και οι ετοιμασίες για την πρεμιέρα του πρωινού

Το σκηνικό του καλοκαιριού ήταν πιο όμορφο για τη Φαίη Σκορδά. Την περασμένη χρονιά είχε να αναμετρηθεί με όλα τα καινούργια ξεκινήματα μιας καθημερινότητας χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα στο πλευρό της, τόσο επαγγελματικά όσο και στην προσωπική της ζωή. Τα δεδομένα της άλλαξαν μετά το διαζύγιο της με τον παρουσιαστή καθώς και με την ανάληψη της ευθύνης για την solo παρουσίαση της εκπομπής. Ωστόσο, εκείνη τα κατάφερε πολύ καλά και ξεκινάει την φετινή σεζόν με άλλο αέρα!

Η Φαίη Σκορδά και το πρωινό της επιστρέφουν από 18 Σεπτεμβρίου. Η παρουσιάστρια και η ομάδα της έχουν ήδη ξεκινήσει τις εντατικές προετοιμασίες ενώ παράλληλα απολαμβάνουν ξεχωριστές στιγμές όλοι μαζί. Άλλωστε αυτό είναι που τους έχει δέσει ακόμα περισσότερο όλους μαζί. Πρόσφατα, η ίδια μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από βραδινή τους έξοδο για φαγητό, λίγες μόλις ώρες μετά την επίσημη φωτογράφιση που έκαναν για το “Πρωινό”.

Η έξοδος βέβαια της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 και της ομάδας της έγινε στη Ρόδο όπου βρέθηκε ως καλεσμένη σε βάφτιση. Στο ίδιο μυστήριο που παραβρέθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας!

Ένα μικρό break πριν την επιστροφή της στην προετοιμασία της εκπομπής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαΐδου, φέτος η εκπομπή θα έχει δύο νέες ενότητες. Η μία ενότητα θα θυμίζει αρκετά το… “extreme make over”, μιας και θα κινείται σε αυτή τη λογική! Πρόκειται για μία ενότητα μέσα από την οποία όσες τηλεθεάτριες ενδιαφέρονται και συμμετέχουν στους διαγωνισμούς της εκπομπής στα social-media, αλλά κι όχι μόνο, θα μπορούν να κερδίζουν μία τολμηρή μεταμόρφωση της εικόνας τους. Μία μεταμόρφωση η οποία δεν θα σταματά μόνο στα ρούχα, στα μαλλιά και στο make-up, αλλά θα μπορεί να προσφέρει στις ενδιαφερόμενες μέχρι και μικρές αναζωογονητικές παρεμβάσεις αισθητικής, επιπέδου botox! Φυσικά, οι πρωταγωνίστριες της κάθε εβδομάδας, εννοείται πως θα βρίσκονται στο πλατό, δίπλα στη Φαίη Σκορδά.

Δίπλα στη Φαίη ,όμως, θα βρίσκεται και η καλύτερη… πανελλαδική μαγείρισσα. Τι εννοώ μ ΄αυτό; Εννοώ πως φέτος η κουζίνα του “Πρωινού” θα μοσχοβολήσει Ελλάδα, μιας και η Φαίη αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε όσες κυρίες θέλουν, να βρεθούν στον ΑΝΤ1 και να μας παρουσιάσουν την σπεσιαλιτέ του τόπου τους ή την δική τους ιδιαίτερη σπεσιαλιτέ!

Έτσι, αν για παράδειγμα είσαι από την Θεσσαλονίκη και φτιάχνεις την καλύτερη… μελιτζανοσαλάτα, ή από την Σίφνο και η δική σου ρεβιθάδα δεν παίζεται, ή ακόμα κι από την Αθήνα και ξέρεις να φτιάχνεις μουσακά που… ζαλίζει, ετοιμάσου να βγεις μπροστά από τις κάμερες.

Και μιλώντας για τα της κουζίνας, ο Βασίλης Καλλίδης είναι ο chef εκείνος που βρίσκεται πιο κοντά όσο κανένας άλλος για να δώσει τα χέρια με τον ΑΝΤ1 για το “Πρωινό”.

Κατά τα άλλα αυτή τη σεζόν αλλάζει εντελώς και η παρέα της Φαίης Σκορδά, μιας και πλέον θα δούμε να την πλαισιώνουν οι: Θέμης Γεωργαντάς, Κώστας Τσουρός, Άρης Καβατζίκης, Κλεοπάτρα Πατλάκη και η νεαρή Θεσσαλονικιά από το “TV Μακεδονία”, Σοφία Τουντούρη.

Βράχος στην εκπομπή παραμένει η Λίτσα Πατέρα, ενώ υπήρξε και η απόλυτη ανατροπή με την αλλαγή σκηνοθέτη αφού πλέον στο κοντρόλ της Φαίης δίπλα στην Ελεάνα Τριφύδου, θα βρίσκεται ο πολύ έμπειρος και πολύτιμος, Κώστας Υφαντής.

Read More

And More