Φαίη Σκορδά -Γιώργος Λιάγκας: Πάνω απ΄ όλα γονείς! Φωτογραφίες

Φαίη ΣκορδάΓιώργος Λιάγκας: Το πιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης μπορεί να είναι επαγγελματίες με βαρύ καθημερινό πρόγραμμα όμως πάνω από όλα βάζουν την υπέροχη οικογένειά τους με τα δυο τους αγόρια, το Δημήτρη και το Γιάννη. Έτσι, όταν οι υποχρεώσεις τους τελειώνουν, και ειδικά τα Σαββατοκύριακα, η Φαίη και ο Γιώργος μοιράζονται κάθε στιγμή τους με τα παιδιά τους και όπως είναι φυσικό οι φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media είναι οι πιο τρυφερές και οι πιο αγαπησιάρικες!

Η Φαίη και ο Γιώργος αφιερώνουν τα πρωινά σε βόλτες με τα παιδιά τους, σε παιχνίδια αλλά και σε καρτουνς ή σε οικογενειακές εκδρομές.

Η Φαίη ανέβασε σήμερα αυτή τη φωτογραφία με το μικρό της γιο στις κούνιες όπου βρέθηκαν, εκμεταλλευόμενοι την όμορφη μέρα!


Νωρίτερα το πρωί ήταν αφιερωμένο σε παρακολούθηση παιδικών προγραμμάτων στην τηλεόραση όπως μας ενημέρωσε στο δικό του λογαριασμό ο Γιώργος Λιάγκας!

Τόσο ο Γιώργος όσο και η Φαίη δεν αλλάζουν τις συνήθειες που έχουν ως οικογένεια και αυτές περιλαμβάνουν παιχνίδι και βιβλία λίγο πριν να πουν καληνύχτα!

H Φαίη μοιράζεται συχνά τα αγαπημένα βιβλία που διαβάζει στα παιδιά της πριν πάνε για ύπνο!


Η Φαίη και ο Γιώργος φροντίζουν να περνούν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους και μαζί και χωριστά, όπως εδώ η Φαίη που την έβγαλε… ραντεβού για σινεμά ο μεγάλος της γιος!

Η Φαίη είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και κάνει ό,τι μπορεί για να ευχαριστήσει τους γιους της ακόμη και αν αυτό περιλαμβάνει αγορίστικα παιχνίδια!


Οι εκδρομές είναι ένας ακόμη τρόπος να μοιραστούν και να δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις όπως η πρόσφατη εξόρμησή τους στα χιόνια!


Αν χρειαστεί, η Φαίη και ο Γιώργος φέρνουν τα παιδιά τους στο στούντιο και παρά τις υποχρεώσεις τους ξεκλέβουν μερικά λεπτά για τα παιδιά τους, όπως εδώ που η Φαίη φροντίζει για το πρωινό του γιου της ενώ βρίσκεται στο κανάλι!


Όπως είναι φυσικό, τα παιχνίδια είναι από τα… αγαπημένα αξεσουάρ κάθε γονιού και τα παιδιά του ζεύγους έχουν αρκετά!


Όμως ο μπαμπάς Γιώργος είναι φυσικά περήφανος όταν τα αγόρια του επιδίδονται σε… αγορίστικες ασχολίες όπως η οδήγηση ή το δικό του αγαπημένο σπορ που δεν είναι άλλο από…


… την κολύμβηση!

Read More

And More