Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.11.2015 | 14:10
Νατάσσα Στρόβιλα (Tweet @nstrovila)

Φιλανθρωπική βραδιά με κοσμικές παρουσίες για το νέο βιβλίο της Τόνιας Βασιλοπούλου!

 Φιλανθρωπική βραδιά με κοσμικές παρουσίες για το νέο βιβλίο της Τόνιας Βασιλοπούλου!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Στο μαγικό κόσμο των ξενοδοχείων μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα μας ταξιδεύει η Τόνια Βασιλοπούλου με το ολοκαίνουργιο λεύκωμά της “Suite Home Escape” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Φερενίκη. Η παρουσίαση έγινε σε μια φιλανθρωπική βραδιά στο ξενοδοχείο St George Lycabettus και το βιβλίο της προλόγισαν η Όλγα Κεφαλογιάννη και η Τατιάνα Μπλάτνικ.
 
Η βραδιά ήταν φυσικά αφιερωμένη στους σκοπούς του Elpida Youth, μια νεοσύστατη επιτροπή που λειτουργεί στο πλαίσιο του συλλόγου Ελπίδα. Τα έσοδα του βιβλίου θα διατεθούν για την ανακαίνιση του ξενώνα που φιλοξενεί τις οικογένειες των παιδιών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Ελπίδα, καθώς και την ενεργή συμμετοχή νέων ανθρώπων στο έργο του Συλλόγου.

 
Η Τατιάνα Μπλάτνικ, μάλιστα ως συνιδρύτρια της Elpida Youth Α.Β.Υ. βρέθηκε στο event μαζί με τον σύζυγό της Νικόλαο. Ακόμη, εκεί συναντήσαμε την πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco και Πρόεδρο του Συλλόγου Ελπίδα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, την πρώην υπουργό και βουλευτή Α' Αθηνών Όλγα Κεφαλογιάννη, την Έμυ Λιβανίου, τον Χρήστο Ζαμπούνη, την Σάσα Σταμάτη και πολλούς άλλους.

 
Με αφετηρία το προσωπικό της blog Suite Home Escape και με σημείο αναφοράς τα ταξίδια της, η Τόνια Βασιλοπούλου δημιούργησε ένα λεύκωμα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, σε μια προσπάθεια να ταξιδέψει τον αναγνώστη μέσα από τις σελίδες του σε μερικά από τα πιο ιδιαίτερα καταλύματα του κόσμου. Στο βιβλίο περιλαμβάνονται ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητά τους, την τοποθεσία, το design και την αισθητική, την αυθεντικότητα, τις υπηρεσίες, την αειφορία, την κουλτούρα και την πολιτισμική κληρονομιά τους.

Αλεξία Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Τατιάνα Μπλάτνικ, Νικόλαος, Τόνια Βασιλοπούλου
 
Δες φωτογραφίες:

Νικόλαος, Τατιάνα Μπλάτνικ, Τόνια Βασιλοπούλου, Όλγα Κεφαλογιάννη


Όλγα Κεφαλογιάννη, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Αλεξία Βαρδινογιάννη


Τόνια Βασιλοπούλου, Αλεξία Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Τατιάνα Μπλάτνικ


Νικόλαος, Τατιάνα Μπλάτνικ, Τόνια Βασιλοπούλου, Όλγα Κεφαλογιάννη, Χρήστος Ζαμπούνης


Όλγα Κεφαλογιάννη


Έμυ Λιβανίου


Τόνια Βασιλοπούλου


Σάσα Σταμάτη, Τατιάνα Μπλάτνικ, Δήμητρα Λαζαράτου

 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10