Φιλοθέη Μωβ: Οργάνωσε συσσίτιο για το μνημόσυνο του Αντώνη Βαρδή – Δεν εμφανίστηκαν τα παιδιά του

Μια πράξη ανθρωπιάς που συγκινεί πραγματοποιήθηκε χθες στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή από την τελευταία σύζυγό του. Η Φιλοθέη Μωβ στο μνημόσυνο για τον γνωστό ερμηνευτή για τα δυο χρόνια από το θάνατό του οργάνωσε συσσίτιο για τους άπορους.

Επιθυμία του τραγουδιστή ήταν η βοήθεια στους ανθρώπους που είχαν ανάγκη. Ο ίδιος ήταν ευαισθητοποιημένος με το θέμα των απόρων και μαζί με τα παιδιά του Γιάννη και Καλλιστώ συνήθιζε να μοιράζει τρόφιμα σε ανθρώπους που περνούσαν δύσκολα. Σεβόμενη αυτήν την επιθυμία του, όπως και πέρσι έτσι και φέτος, με τη βοήθεια της κοινωνικής κουζίνας “Ο άλλος άνθρωπος”, η Φιλοθέη Μωβ οργάνωσε το συσσίτιο – αγάπης.

Λίγο μετά τις 5 και μισή το απόγευμα της Παρασκευής, στην πλατεία Παιανίας στήθηκαν μεγάλοι πάγκοι και καζάνια με φαγητό, και με την βοήθεια εθελοντών μοιράστηκαν 300 μερίδες φαγητού. Η Φιλοθέη μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί και δεν σταμάτησε να βοηθά στο μαγείρεμα και τη διανομή.

Από την κίνηση ανθρωπιάς όμως υπήρξαν και ηχηρές απουσίες… των παιδιών του Αντώνη Βαρδή, Γιάννη και Καλλιστώ. Η αλήθεια είναι πως τα δυο παιδιά του μεγάλου μουσικοσυνθέτη δεν έχουν καλές σχέσεις με την τελευταία σύζυγο του πατέρα τους και μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αποφάσισαν να τιμήσουν με διαφορετικό τρόπο τη μνήμη του πατέρα τους, ώστε να μην συναντηθούν με την Φιλοθέη.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More