Φήμες χωρισμού για την Σοφία Αλιμπέρτη!

Ο προσωπικός μετρ του Γιώργου Μαζωνάκη αποσύρθηκε για τα καλά από τη νύχτα πριν από λίγα χρόνια καθώς έκανε σοβαρό δεσμό με την ηθοποιό και παρουσιάστρια Σοφία Αλιμπέρτη. Ο Μάνος Κουτσοφιός και η αγαπημένη του δεν άργησαν να πάρουν την απόφαση να συζήσουν και στη συνέχεια να εγκατασταθούν τους καλοκαιρινούς μήνες στην Πάρο, με σκοπό να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί.

Ο Μάνος άνοιξε ένα cafe bar στην Παροικιά, ενώ η Σοφία πήρε το γνωστό hot spot «Fotis», ακριβώς δίπλα στο κύμα, στη Νάουσα. Κι εκεί που όλοι περιμέναμε και φέτος το καλοκαίρι το ερωτευμένο ζευγάρι να ζήσει στο νησί για ακόμη μία χρονιά τον τρελό έρωτά του, οι κακές γλώσσες, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, βάλθηκαν να μας πείσουν για το αντίθετο!

/

Οργιάζουν οι φήμες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ότι το ζευγάρι ύστερα από έναν έντονο καβγά, κρατά πλέον μεταξύ του αποστάσεις.

Τώρα, αν τελικά ο απρόσμενος χωρισμός πρόκειται να είναι οριστικός ή αν θα τα βρουν σύντομα, όπως γράφει η εφημερίδα, και θα είναι πάλι μαζί κι ευτυχισμένοι θα φανεί στο προσεχές μέλλον.

Read More

And More