Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.11.2016 | 16:13

Φλώρα Θεοδώρου: Συνεχίζει ο πόλεμος με τον Χρήστο Δάντη - "Θα του πάρω λεφτά από τα πνευματικά διακιώματα!"

Φλώρα Θεοδώρου: Συνεχίζει ο πόλεμος με τον Χρήστο Δάντη - Θα του πάρω λεφτά από τα πνευματικά διακιώματα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
O χωρισμός τους ήταν πολύ επεισοδιακός και παρόλο που ο Χρήστος Δάντης χώρισε κι από την τέταρτή του σύζυγο Τζένη Βουτσινού, ο πόλεμος με την Φλώρα Θεοδώρου συνεχίζεται. Η ιστορία ξεκίνησε απ' όταν οι δυο τους χώρισαν και που εκείνη του παραχώρησε το διαμέρισμά τους στη Γλυφάδα - για το οποίο είχε πάρει δάνειο ο πατέρας της.

Η συμφωνία ηταν ο τραγουδιστής να της δίνει κάθε μήνα το ποσό για να πληρώνει το δάνειο, η οποία κράτησε για ένα χρόνο, και στη συνέχεια, σύμφωνα με την ίδια δεν της έδωσε ποτέ ξανά λεφτά. Ο τραγουδιστής μετά από τον χωρισμό με την τελευταία του σύζυγο, πήγε να μείνει ξανά σ' εκείνο το σπίτι και αυτό ήταν το "κόκκινο πανί" για την Φλώρα Θεοδώρου.

Όπως αποκάλυψε θα κάνει όλες τις νόμιμες κινήσεις προκειμένου να πάρει αυτά τα χρήματα του δανείου. Μάλιστα, η τραγουδίστρια στην εκπομπή La Biri Biri, έστειλε επιστολή στην ΑΕΠΙ έτσι ώστε να πάρει αυτά τα λεφτά από τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του Χρήστου Δάντη. Όπως λέει δεν ήθελε να προχωρήσει σε άλλου είδους κατάσχεση...

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10