Φωτεινή Ψυχίδου: Την έπιασαν οι πόνοι στο δρόμο για την Αθήνα! “Επεισοδιακός ο ερχομός σου” έγραψε για το μωρό της! Φωτογραφία

Η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς είναι εδώ και λιγες ώρες ευτυχισμένοι, αφού ήρθε στον κόσμο ο γιος τους που περίμεναν με ανυπομονησία! Την χαρμόσυνη είδηση για τη γέννηση του πρίγκιπά τους έδωσε ο Δημήτρης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, λέγοντας πως είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος!

Λίγο πριν η Φωτεινή Ψυχίδου μας ενημέρωσε για τον … επεισοδιακό τρόπο που επέλεξε να έρθει στον κόσμο ο γιος τους! Το ζευγάρι ξεκίνησε για την Αθήνα προκειμένου η Φωτεινή να γεννήσει αλλά ο μικρός είχε άλλα σχέδια αφού την έπιασαν οι πόνοι έτσι επέστρεψαν και η δημοσιογράφος γέννησε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας!

Ο τραγουδιστής που έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς ήταν ο πρώτος που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του!


Όλα πήγαν καλά και τώρα η Φωτεινή με το γνωστό χιούμορ της μοιράστηκε μαζί μας τον επεισοδιακό τρόπο που γεννήθηκε το μωρό της!


Read More

And More