Φωτογραφίες – ντοκουμέντο του Ανδρέα Μπάρκουλη με την άγνωστη σύζυγό του

Για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας βγαίνουν οι φωτογραφίες με την άγνωστη σύζυγο του Ανδρέα Μπάρκουλη. Η Έφη Αναστασίου Μπάρκουλη είναι η γυναίκα που βρέθηκε στο πλευρό του ηθοποιού στη δεκαετία του ’90 και οι δυο τους έζησαν μια ξεχωριστή ιστορία αγάπης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, η Έφη ήταν η δεύτερη σύζυγος του μεγάλου ζεν πρεμιέ και επέλεξε να ζήσει στη σκιά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στάθηκε, όμως, βράχος στο πλευρό του ηθοποιού στο οικονομικό και κοινωνικό του αδιέξοδο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1988 και αργότερα θα γίνουν ζευγάρι και θα ζήσουν μαζί για 9 χρόνια. Την περίοδο εκείνη, ο Ανδρέας Μπάρκουλης θα κάνει τη δεύτερη καριέρα του, μέχρι τη στιγμή που τραυματίζεται στα γυρίσματα και μένει καθηλωμένος στο κρεβάτι. Αρχικά, οι δυο τους μένουν σε ένα μικρό σπίτι στην Αγίου Μελετίου και μόλις ο Ανδρέας γίνεται καλύτερα μετακομίζουν στην Πάρο.

Το 1996, το ζευγάρι επικυρώνει τυπικά στο δημαρχείο της Αθήνας το γάμο του. Ωστόσο, δυο χρόνια μετά, οι δυο τους τραβούν δρόμους χωριστούς, παρόλο που ο Ανδρέας είχε πει πως ήθελε να παντρευτούν σε εκκλησία της Πάρου.

Εκείνος μιλά πάντα με καλά λόγια για την Έφη, αναφέροντας πως : “Αν δεν ήταν η Έφη να δουλεύει θα είχα πεθάνει από ασιτία”. Και λίγο πριν το θάνατό του, οι δυο τους είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικά και είχαν μόνο καλά πράγματα να θυμούνται. Η συγχώρεση ήρθε με τις αμοιβαίες εξηγήσεις για το πρώην ζευγάρι που πάλεψε να κρατήσει όρθιο το μυστικό γάμο του και ακόμη και μετά το χωρισμό είχε φιλικές σχέσεις.

Read More

And More