Φωτογραφίζεται με τα εσώρουχα η… έγκυος σύζυγος πασίγνωστου ηθοποιού!

“Δεν χρειάζεται κανείς να ντρέπεται και να κρύβει την εγκυμοσύνη του”, αποκαλύπτει η σύζυγος διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ και ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα και τη φουσκωμένη κοιλιά της στο Instagram. Η ίδια αποφάσισε να ανεβάζει στο προφίλ της κάθε δυο εβδομάδες μια φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά της, μέχρι να γεννήσει και προκάλεσε πανικό…

Ο λόγος για την Hilaria Baldwin, την σύζυγο του διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ Alec Baldwin, που περιμένει το τρίτο της παιδί. Η διάσημη δασκάλα της Yoga όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη της, έτσι και τώρα θέλει να καταγράψει τις αλλαγές στο σώμα της και να δώσει κουράγιο στις γυναίκες που ντρέπονται για τα κιλά που παίρνουν στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

“Και ξεκινάμε πάλι το ταξίδι #BaldwinBabyBump3! Ανέβαζα φωτογραφίες κάθε δυο εβδομάδες όταν ήμουν έγκυος στον Rafa (σ.σ. τον γιο της Rafael). Δεν είχα τα κότσια να το κάνω την πρώτη φορά με την Carmen. Ο λόγος; Θέλω να δείξω ότι δεν χρειάζεται κανείς να ντρέπεται ή να κρύψει την εγκυμοσύνη. Αυτά είναι τα συναισθήματα που γεννά η κοινωνία μας και εξυψώνει τα αδύνατα σώματα. Αυτό θα είναι το τρίτο παιδί μου σε τρία χρόνια. Πιστεύω πως τα σώματά μας είναι εκπληκτικά και πρέπει να γιορτάζουμε για αυτό που μας συμβαίνει και όχι να ντρεπόμαστε μέχρι να χάσουμε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Τόσο για τους άντρες, όσο και για τις γυναίκες θέλω να πω ότι δημιουργούμε ζωή… ας χαρούμε λοιπόν για αυτό το θαύμα. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική… θέλετε να δούμε τι συμβαίνει και να ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι;”, έγραψε στο προφίλ της και ανέβασε αυτήν τη φωτογραφία.

Να σου θυμίσω πως ο Alec και η Hilaria έχουν ακόμη δυο παιδιά, τον Rafael και την Carmen. Ενώ, ο διάσημος ηθοποιός έχει μια ακόμη κόρη την Ireland Βalwin από το γάμο του με την Kim Basinger.


Read More

And More