Γάμος με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Μύκονο για τον μεγιστάνα και το σέξι μοντέλο! Video

Στη Μύκονο όλα τα σέξι μοντέλα της Victoria’s Secret για το γάμο της καλλονής Ana Beatriz Barros με τον Ελληνοαιγύπτιο μεγιστάνα Κarim El Chiaty. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου και έκανε μια ρομαντική φωτογράφιση με φόντο το αιγαίο και με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε στο δημαρχείο του νησιού, στην Χώρα, με τα μετρά ασφαλείας να είναι αυστηρά και τους σεκιούριτι να ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα. Η νύφη έλαμπε μέσα στο νυφικό δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ μετά την τελετή οι νιόπαντροι φωτογραφήθηκαν στο μπαλκόνι του δημαρχείου. Η γαμήλια δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στην Λια, όπου και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. To σκηνικό μεταφέρθηκε με νταλίκες και στήθηκε με γερανούς!


Το Mykonos Live TV εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από την τελετή, αλλά και όλες τις προετοιμασίες για το γαμήλιο party της χρονιάς στο νησί!

Να σου θυμίσω πως οι φίλες της νύφης έφτασαν από τις αρχές της εβδομάδας και η Μύκονος άρχισε να θυμίζει διεθνή πασαρέλα! H Alessandra Ambrosio και η Adriana Lima βρέθηκαν στο αιγαιοπελαγίτικο νησί για να μοιραστούν μαζί με την φίλη τους την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ

Κι ενώ όλοι μιλούσαν για έναν γάμο υπερπαραγωγή που θα μοιάζει με το παραμύθι “Χίλιες και μία Νύχτες”, η Βραζιλιάνα καλλονή και ο μεγιστάνας του παγκόσμιου τουρισμού και μέλος μιας πανίσχυρης οικογένειας παντρεύτηκαν έτσι όπως το ονειρευόντουσαν! Με φόντο το μπλε της Ελλάδας και όλους τους αγαπημένους τους στο πλευρό τους.

Read More

And More