Γάμος χλιδής για την κόρη του Ρούπερτ Μέρντοχ! [pics]

Για τρίτη φορά ντύθηκε νύφη η κόρη του Ρούπερτ Μέρντοχ (Rupert Murdoch) και φυσικά ο διάσημος μπαμπάς της φρόντισε να κάνει επίδειξη χλιδής παραγγέλνοντας για το γλέντι σαμπάνια αξίας 770 λιρών. Ο λόγος φυσικά για το γάμο της γνωστής επιχειρηματία Elisabeth Murdoch με τον βραβευμένο με το Turner prize καλλιτέχνη Keith Tyson.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν μερικά από τα πιο hot ονόματα του επιχειρηματικού και πολιτικού τομέα. Βλέπεις ανάμεσά στους καλεσμένους ήταν ο David και η Samantha Cameron, ο Jeremy Clarkson με την Lisa Bentinck, ο Alex James, ο τηλεοπτικός αστέρας Jamie Theakston με την Meredith Ostrom και πολλοί ακόμη.

Ο γάμος της 48χρονης (δυο φορές χωρισμένης και μητέρας 4 παιδιών) Liz έγινε το talk of the town και έγραψε ιστορία για τις σπατάλες του Μέρντοχ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Daily Mail, το γαμήλιο πάρτυ έγινε σε έναν ιδιωτικό αχυρώνα. Ενώ, δόθηκε και επίσημο γαμήλιο δείπνο σε βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο, το River Cafe που σέρβιρε εκλεκτά εδέσματα και σαμπάνια Barons de Rothschild του 2008, αξίαςς 770 λιρών καθώς επίσης και πανάκριβο κρασί Chateau Lafite Rothschild του 1998.

Read More

And More