Γαβριήλ Σακελλαρίδης – Ράνια Τζίμα: Σήμερα παντρεύονται με πολιτικό γάμο!

Η μεγάλη μέρα έφθασε για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και την αγαπημένη του Ράνια Τζίμα. Το ζευγάρι, λίγο πριν έρθει στον κόσμο η κόρη του, ανεβαίνει τα σκαλιά του Δημαρχείου και λάμπει από ευτυχία. Το baby bloom αναμένεται σε τέσσερις περίπου μήνες και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος με την γνωστή δημοσιογράφο είναι σε γλυκιά αναμονή για τη γέννηση της μπέμπας.

Ο πολιτικός γάμος θα γίνει σήμερα στο δημαρχείο της Αθήνας, από τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη με μάρτυρες – κουμπάρους τους καλούς τους φίλους: Εύα Αντωνοπούλου με τον σύζυγό της Παναγιώτη Αρκουμανέα, την δημοσιογράφο του Mega, Αλεξία Τασούλη με τον Δημήτρη Μιχαλέλη, την δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Κατερίνα Χριστοφιλίδου με τον Γιάννη Πετρίδη και τον Πέτρο Μωραΐτη.

Το νυφικό της Ράνιας θα είναι σε ιβουάρ απόχρωση και σύμφωνα με δημοσίευμα του Down Town θα είναι του οίκου Kathy Heyndels, ενώ τα μαλλιά της θα επιμεληθεί η Αθηνά Κορώση στο Κολωνάκι και το μακιγιάζ της κάποια από τις επαγγελματίες που είχε συνεργαστεί στο Mega

Όσον αφορά στο γλέντι θα γίνει στο bar-restaurant “Πάρκο Ελευθερίας”, στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου. Ενώ, για ταξίδι του μέλιτος, το ζευγάρι δεν έχει επιλέξει ακόμη πού θα πάει, αλλά το πιο πιθανό είναι να φύγουν για ένα long weekend, εκτός Αθηνών.

Τα bachelor parties του ζευγαριού

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Ράνια Τζίμα έκανε με τις φίλες της, μια μίνι απόδραση στο Σούνιο και μας έδωσε μια γεύση από τις χαλαρές στιγμές τους. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι κάποιες από τις ώρες τους, τις πέρασαν παρακολουθώντας Βουλή και φυσικά τα πειράγματα από τους φίλους τους, δεν έλειψαν.

ΔΕΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ PARTY ΤΗΣ ΡΑΝΙΑΣ ΤΖΙΜΑ

Ενώ και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης διασκέδασε με την παρέα του σε αγαπημένο του στέκι στην Αθήνα. Κοντά του ήταν οι πέντε πιο στενοί φίλοι του. Ανάμεσά τους ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης, ο Γιάννης Αλμπάνης και ο Θόδωρος Μιχόπουλος. Για να τον “πειράξουν” μάλιστα ανέβασαν στα social media και μια φωτογραφία, όπου πόζαραν όλοι μαζί με το σχόλιο “Λίγο αφότου μας έπεσε από τα χέρια”.

Η γνωριμία και ο έρωτας του ζευγαριού

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2014 στο “Πρωινό Mega”. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος με τον Γαβριήλ να κάνει την πρώτη κίνηση, ζητώντας στην Ράνια να βγουν για ένα καφέ στην Αίγλη Ζαππείου. Το ένα έφερε το άλλο και από τότε είναι αχώριστοι. Οι δυο τους πέρασαν, βέβαια, πολλά. Στην αρχή η σχέση τους δοκιμάστηκε από τα συνταρακτικά γεγονότα εκείνης της περιόδου. Οι δυο τους προσπάθησαν να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και λόγω της δύσκολης πολιτικής κατάστασης έβλεπαν ο ένας τον άλλον ελάχιστα.

Τώρα, όμως που ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης βρίσκεται εκτός κυβέρνησης, οι ρυθμοί της καθημερινότητάς τους άλλαξαν. Οι δυο τους μένουν πια μαζί στο διαμέρισμα της Ράνιας στη Νέα Σμύρνη, περιμένουν τον ερχομό της κόρης τους και ετοιμάζονται για το γάμο…

Read More

And More