Γέμισε επώνυμες παρουσίες το Παλλάς! Ποιοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Νοτιά

Μετά την τεράστια εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία της “Πολίτικης Κουζίνας” (η πιο εμπορική ταινία της τελευταίας εικοσαετίας, 8 βραβεία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, διεθνής διανομή σε περισσότερες από 40 χώρες) ο Τάσος Μπουλμέτης επιστρέφει με τη νέα, πολυαναμενόμενη ταινία του “Νοτιάς”. Η επίσημη πρεμιέρα έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Παλλάς που γέμισε με επώνυμες παρουσίες.
Ανάμεσά τους βρέθηκαν η ανανεωμένη και με φρέσκο λουκ Εβελίνα Παπούλια, η σέξι Κατερίνα Παπουτσάκη με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά, η Μαρία Ναυπλιώτου, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Πέτρος Φιλιππίδης και πολλοί άλλοι. Ενώ, από τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί για να υποδεχτούν τους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν ο σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης, η ενδυματολόγος της ταινίας Εύα Νάθενα και οι πρωταγωνιστές του έργου.

Ο “Νοτιάς” είναι μια μεγάλη ελληνική παραγωγή που αφηγείται τη συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης του Σταύρου, ενός ρομαντικού νέου, που ωριμάζει με εφόδια την ιστορία, τους μύθους, τις προσδοκίες και τα όνειρα μιας ολόκληρης χώρας.
Το εμπνευσμένο και ανθρωποκεντρικό σενάριο, που υπογράφει και πάλι ο σκηνοθέτης, αναδεικνύεται μέσα από τις εξαιρετικές ερμηνείες των -πρωτοεμφανιζόμενων και βετεράνων- ηθοποιών, ενώ η φωτογραφία, η σκηνογραφία και τα κουστούμια αναβιώνουν με απόλυτη πειστικότητα την ατμόσφαιρα της ελληνικής κοινωνίας εκείνης της εποχής. Τη συναισθηματικά φορτισμένη και νοσταλγική ιστορία συνοδεύει μοναδικά η καταπληκτική μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Νιάρρος, Θέμης Πάνου, Μαρία Καλλιμάνη, Ταξιάρχης Χάνος, Μελισσάνθη Μάχουτ, Xαρά Μάτα Γιαννάτου, ενώ εμφανίζεται η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε ρόλο έκπληξη.

Δες φωτογραφίες:

Όλγα Κεφαλογιάννη

Εύα Νάθενα, Εβελίνα Παπούλια

Ζωζώ Σαπουντζάκη, Τάσος Μπουλμέτης

Κατερίνα Παπουτσάκη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Οι πρωταγωνιστές του Νοτιά…

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης με την σύζυγό του

Εύα Νάθενα, Τάσος Μπουλμέτης

Γιώργος Μαργαρίτης, Τάσος Μπουλμέτης, Όλγα Κεφαλογιάννη

Μαρία Ναυπλιώτου

Μαρία Ναυπλιώτου, Εβελίνα Παπούλια, Διονύσης Φωτόπουλος,Εύα Νάθενα

Ευανθία Ρεμπούτσικα, Γιώργος Μαργαρίτης, Τάσος Μπουλμέτης

Γιάννης Κακλέας, Φρόσω Λύτρα

Βίκυ Βολιώτη

Βασίλης Βασιλικός με την κόρη του

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, ndp photos

Read More

And More