Γέννησε η Bar Refaeli!

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται η Bar Refaeli και ο σύζυγός της Adi Ezra μετά τον ερχομό και της δεύτερης κορούλας τους. Το ζευγάρι υποδέχτηκε το νέο μέλος της οικογένειας πριν λίγες μέρες και είναι στα καλύτερά του. Η μικρή αδελφή της Liv γεννήθηκε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, ζυγίζει 3 κιλά και θα πάρει το όνομα Elle.

Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη αυτήν τη στιγμή. Νιώθω πολύ χαρούμενη που μπορώ να πω πως είμαι μητέρα δυο πανέμορφων παιδιών”, αναφέρει στην πρώτη δήλωση (μέσω του εκπροσώπου της) μετά τη γέννα η διάσημη καλλονή στο περιοδικό People. Και συμπλήρωσε: “Υποδεχτήκαμε την μικρή αδελφή της Liv, την Elle, το πρωί της Παρασκευής στις 08:50. Η μικρή ζυγίζει τρία κιλά. Είμαστε όλοι χαρούμενοι, υγιείς και ανυπομονούμε να ξεκινήσει αυτό το καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μας”.

Η καλλονή από το Ισραήλ Bar Refaeli και ο μεγιστάνας σύζυγός της Adi Ezra παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβρη του 2015 σε μια παραδοσιακή τελετή στο Carmel Forest Spa Resort στη Χάιφα του Ισραήλ. Ο γάμος τους κόστισε 330.000 δολάρια. Η βραδιά ήταν μαγική και οι 300 καλεσμένοι που έδωσαν το παρών, ήταν τα άτομα που πραγματικά ήθελε το ζευγάρι στο πλευρό του.

Read More

And More