Γέννησε η Κάτια Ζυγούλη! Πατέρας για τέταρτη φορά ο Σάκης Ρουβάς

Baby boom για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη. Το διάσημο ζευγάρι απέκτησε το τέταρτο παιδί του, ένα πανέμορφο αγοράκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το νέο μέλος της οικογένειας γεννήθηκε πριν λίγη ώρα με καισαρική και ο Σάκης ήταν στο δωμάτιο του τοκετού πλάι στην Κάτια του.

Οι δυο τους, άλλωστε, ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα αποκτήσουν και τέταρτο παιδί και τώρα η χαρά τους δεν περιγράφεται. Η είδηση για την εγκυμοσύνη της Κάτιας έγινε γνωστή σχεδόν πριν ενάμιση μήνα και ως τότε το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει τις όμορφες αυτές στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αλήθειά είναι, πως και η Κάτια δεν πήρε πολλά κιλά, και κατάφερε περίτεχνα να κρύψει με τις στιλιστικές επιλογές της την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως τους τελευταίους μήνες έκανε πολύ λίγες επίσημες εξόδους, πλάι στον κορυφαίο Έλληνα σταρ.

Το ζευγάρι πάντως περίμενε με ανυπομονησία τον δεύτερο γιο και τέταρτο πια παιδί της οικογένειας. Μην ξεχνά πως στο party για τα γενέθλια του Σάκη, η Κάτια είχε δηλώσει ότι το δώρο του θα ερχόταν σε μερικούς μήνες (δες εδώ) και έκανε πολλούς να αναρωτηθούν τι εννοεί. Αλλά και τον Ιανουάριο του 2013 που ήρθε στον κόσμο η Αριάδνη, ο μαιευτήρας της, Ελπιδοφόρος Δουράτσος είχε δηλώσει στο TLIFE: “Είμαι σαν μέλος της οικογένειας πια και σίγουρα θα πάμε και για το τέταρτο”. Κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε!

Η Αναστασία γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2008

Τον Οκτώβριο του 2011 γεννήθηκε Αλέξανδρος

Τον Ιανουάριο του 2013 ήρθε στον κόσμο η Αριάδνη

Να τους ζήσει!

Read More

And More