Γέννησε τα δίδυμα η Beyonce

Η Beyonce έφερε στον κόσμο δίδυμα, στο Λος Αντζελες. Η 35χρονη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, ράπερ και μουσικός παραγωγός Jay Z, έχουν ήδη μία κόρη πέντε χρονών, την Blue Ivy. Την ευχάριστη είδηση δημοσιεύουν τα διεθνή μέσα χωρίς ωστόσο να κατονομάσουν τις πηγές τους και αφήνοντας αδιευκρίνιστο το πότε ακριβώς γεννήθηκαν τα δίδυμα αλλά και το φύλο τους.

Το E! News δημοσίευσε την είδηση ότι η Beyonce γέννησε, όπως και ότι ο σύζυγος και η κόρη της εθεάθησαν την Πέμπτη στην περιοχή όπου βρίσκεται νοσοκομείο του Λος Αντζελες.

Το Us Weekly ανέφερε ότι το ζευγάρι απέκτησε τα δίδυμα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

«Είναι κατενθουσιασμένοι και έχουν αρχίσει να ανακοινώνουν το γεγονός στα μέλη της οικογένειάς τους και στους πιο κοντινούς φίλους τους», ανέφερε πηγή στο People.

Το Reuters δεν μπόρεσε να ελέγξει τις πληροφορίες. Εκπρόσωπος της Beyonce δεν απάντησε όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την είδηση.

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί, ότι η πασίγνωστη τραγουδίστρια είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της μέχρι τον 6ο μήνα, που το ανακοίνωσε μέσω Instagram. Οπότε έτσι εύκολα η οικογένεια Carter θα μπορούσε να κρατήσει κρυφή και την γέννηση των νέων μελών της.

Read More

And More