Γέννησε το πέμπτο της παιδί η Ολυμπία Χοψονίδου!

Baby boom για την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz υποδέχτηκε με χαρά το νέο μέλος της οικογένειας και είναι στα καλύτερά του. Το πέμπτο παιδί του αρχηγού του Ολυμπιακού και την πρώην Σταρ Ελλάς χαίρει άκρας υγείας, είναι ένα πανέμορφο κοριτσάκι και έχει ήδη ξετρελάνει τους γονείς του.

Ο Βασίλης Σπανούλης ανέβασε πριν λίγη ώρα στο Instagram, μια φωτογραφία με τα πατουσάκια του μωρού και έγραψε χαρακτηριστικά πως ήρθε το πέμπτο παιδί της οικογένειας.”Μόλις γεννήσαμε το 5ο”, αναφέρει χαρακτηριστικά και τα μηνύματα των διαδικτυακών του φίλων δεν έχουν τέλος.

Μολις γεννησαμε!!!#to5o

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spanoulis Vassilis (@vassilis7span) στις

Το ζευγάρι έχει ήδη τρεις γιους: τον Θανάση, τον Βασίλη και τον Δημήτρη και μία κόρη, την μικρή Αιμιλία που περιμένουν πώς κι πώς να γνωρίσουν το νέο αδελφάκι τους και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την διάσημη μαμά τους στο baby sitting.

Και το video της Ολυμπίας με την νεογέννητη κορούλα της

Επιτελους αγκαλια@vassilis7span

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia Chopsonidou (@olympiachop) στις

Ιδιαίτερα χαρούμενος από τη γέννηση της δεύτερης κόρης είναι και ο Βασίλης Σπανούλης που έκανε το όνειρό του για μια μεγάλη οικογένεια, πραγματικότητα.

Η γνωριμία, ο γάμος και τα 5 παιδιά

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης μάλλον δεν συνάντησε τυχαία στη ζωή του τη γυναίκα του, Ολυμπία Χοψονίδου! Αν και αρραβωνιασμένος με άλλη γυναίκα αρχικά, η γνωριμία του με την Σταρ Ελλάς του άλλαξε ρότα!

Γνωρίστηκαν στη Μύκονο και αρχικά τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για μια μεγάλη φιλία μιας και ο μπασκετμπολίστας ήταν αρραβωνιασμένος με άλλη γυναίκα. Γρήγορα όμως, τα πράγματα, άλλαξαν. Ο Βασίλης έμεινε και πάλι για λίγο single και άρχισε η πολιορκία στην Ολυμπία “Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου» δήλωσε μετά από καιρό ο μπασκετμπολίστας για την γυναίκα της ζωής του «Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές» εξομολογήθηκε στην ίδια συνέντευξη.

Το 2009 τα πράγματα σοβαρεύουν και η Ολυμπία μένει έγκυος στο πρώτο της παιδί. Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο όπου γνωρίστηκαν και τελούν τον πολιτικό τους γάμο το 2010 αφότου γεννήθηκε ο πρώτος τους γιος, Θανάσης.

Στις 24 Ιουνίου του 2011 θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης στο Κτήμα Νάσιουτζικ σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, έχοντας ήδη αποκτήσει το πρώτο τους παιδί. Τότε μάλιστα τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια με το ζευγάρι να μην θέλει καμιά δημοσιότητα στο γάμο του.

Το 2012 έρχεται στον κόσμο ο δεύτερος γιος του ζευγαριού, ο Βασίλης Junior και οι διάσημοι γονείς είναι στα καλύτερά τους. Ενώ, το 2013 το ζευγάρι οδεύει για το τρίτο του παιδί το οποίο είναι και πάλι αγόρι και θα ονομαστεί Δημήτρης.

Η Ολυμπία ως full time μαμά απολαμβάνει την εγκυμοσύνη και τις βόλτες με τους γιους της. Το ζευγάρι κάνει διακοπές μαζί με τα δύο του αγόρια και ο Βασίλης δεν αφήνει από τα μάτια του την ετοιμόγεννη σύζυγό του. Το ζευγάρι είναι σουπερ ευτυχισμένο με τρία αγόρια όμως κάτι λείπει!

Η πρώτη κόρη του ζευγαριού έρχεται στον κόσμο τον Αύγουστο του 2015 με τον Βασίλη Σπανούλης να βάζει το τρίποντο της ζωής του αφού το τέταρτο παιδί του είναι κορίτσι!

Όλοι μιλούν για μια ευτυχισμένη και πλήρης οικογένεια, το ζευγάρι όμως, φαίνεται να θέλει να αποκτήσει την πολυπόθητη 5άδα και τα καταφέρνει… Κοντά στο Πάσχα μάθαμε πως η Ολυμπία Χοψονίδου είναι και πάλι έγκυος. Και σήμερα ήρθε στον κόσμο το πέμπτο της αγγελούδι.

Read More

And More