George Clooney – Amal Alamuddin: Γιατί αρνούνται να προσλάβουν νταντά για τα δίδυμα;

“Είμαι σκέτη αποτυχία”, αποκάλυψε ο George Clooney μιλώντας για τις αρμοδιότητές του ως νέος πατέρας και τις προσπάθειές του να αλλάξει πάνες στα δίδυμα μωρά – την Ella και τον Alexander- που απέκτησε τον Ιούνιο με την σύζυγό του Amal Alamuddin Clooney. Το ζευγάρι αρνείται κατηγορηματικά να προσλάβει full time νταντά για τα μαωρά του και προσπαθεί να κάνει ό,τι και οι υπόλοιποι γονείς.

“Δεν υπάρχει λόγος να γίνεις γονιός, αν δεν λερώσεις τα χέρια σου”, είπε ο George Clooney με μια δώσει χιούμορ στην εκπομπή Sunday Life και παραδέχτηκε πως το ζευγάρι έχει αποφασίσει να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου το μεγάλωμα των παιδιών του. Οι δυο τους έχουν προσλάβει μια νταντά για τις νυχτερινές ώρες, οπότε δεν έχουν τα εξαντλητικά ξενύχτια, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας φροντίζουν οι ίδιοι τα παιδιά τους.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, ο ευτυχής μπαμπάς δήλωσε πως τα δυο μωρά που είναι μόλις πέντε μηνών έχουν αρχίσει ήδη να διαμορφώνουν χαρακτήρα. “Ο γιος μου είναι τόσος δα και είναι ήδη ένα μικρό τερατάκι. Το κορίτσι είναι πολύ γλυκό και ναζιάρικο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

© Splash / Ideal Image

Read More

And More