George Clooney: Μιλάει πρώτη φορά για τα δίδυμα και δηλώνει τρομαγμένος!

Ο George Clooney και Amal Alamuddin έγιναν για πρώτη φορά γονείς, τον περασμένο Ιούνιο, καθώς απέκτησαν ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τον Alexander και την Ella, σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Αφού έφεραν στον κόσμο τα μωρά τους, το λαμπερό ζευγάρι μετακόμισε στο εξοχικό που διατηρεί στην Λίμνη Κόμο της Ιταλίας, ώστε να ηρεμήσει. Μέχρι και τώρα ο γνωστός ηθοποιός και η δικηγόρος κρατούσαν σιγή ιχθύος, όσον αφορά τα δίδυμα. Ο George Clooney, όμως, έσπασε την σιωπή του και παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Associated Press, μιλώντας για πρώτη φορά για την εμπειρία του ως πατέρας.

Ο 56χρονος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι στην ηλικία του θα έπρεπε να προσέχει δύο βρέφη! «Ξαφνικά, είσαι υπεύθυνος για άλλους ανθρώπους και αυτό είναι τρομακτικό», δήλωσε αστειευόμενος, ενώ για την Amal Alamuddin είπε: «Είναι σαν αθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων, τα καταφέρνει όλα πολύ καλά».
«Αυτή τη στιγμή η δουλειά μου είναι να αλλάζω πάνες και να τους κάνω βόλτες. Αλήθεια δεν πίστευα ότι στα 56 χρόνια μου θα γινόμουν πατέρας διδύμων. Μην κάνεις σχέδια. Πάντα πρέπει απλά να απολαμβάνεις τη διαδρομή» τόνισε στο περιοδικό.
Μάλιστα, ο χολιγουντιανός σταρ προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της νέας ταινίας που σκηνοθετεί, το “Suburbicon”, με πρωταγωνιστές τους Julianne Moore και Matt Damon και είπε χιουμοριστικά: “Πρέπει να καθαρίσω τον εμετό από το καλό μου κουστούμι. Κάποτε ήταν ο δικός μου, τώρα είναι των διδύμων!”

Read More

And More