George Michael: Αυτό είναι το εκκλησάκι που θα γίνει η κηδεία του, πριν ενταφιαστεί δίπλα στη μητέρα του

Τρεις μήνες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του θρυλικού pop τραγουδιστή George Michael, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την ημέρα των Χριστουγέννων, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του. Ο Βρετανός superstar με καταγωγή από την Κύπρο θα ταφεί μάλιστα πλάι στην αγαπημένη μητέρα του κοιμητήριο Highgate West του βόρειου Λονδίνου, ενώ η τελετή θα γίνει στο λιλιπούτειο ξωκλήσι του νεκροταφείου μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ο ξαφνικός χαμός του κοσμαγάπητου τραγουδιστή στα 53 χρόνια του που οφείλεται σε φυσικά αίτια, όπως αποφάνθηκαν οι ιατροδικαστές στο επίσημο πόρισμά τους, “ταρακούνησε” τους fans του ανά τον κόσμο, ενώ πολλοί συνάδελφοι και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου θρηνούν για το κενό που άφησε στη μουσική βιομηχανία.

Παρ’ όλα αυτά, η κηδεία θα γίνει σε πολύ στενό “οικογενειακό” κύκλο, αφού το εκκλησάκι που είναι χτισμένο στο νεκροταφείο από το 1839 διαθέτει χωρητικότητα 30 ατόμων. Σύμφωνα, με πηγές της εφημερίδας The Sun, η τραγουδίστρια και πρώην μέλος των Spice Girls, Geri Horner, θα εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο για τον George Michael, μετά την άρνηση του φίλου του Andrew Ridgely, με τον οποίο τους συνέδεε μακρά καλλιτεχνική πορεία ως μέλη του συγκροτήματος Wham!, αφού θεώρησε ότι δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει λόγω της συγκίνησης.

Read More

And More