Για έκτη φορά πατέρας ο εφοπλιστής Γιώργος Οικονόμου – Απέκτησε ένα ακόμη κοριτσάκι

Ένα πανέμορφο κοριτσάκι ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία του εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου και της 30χρονης συντρόφου του Κυβέλης Μελετοπούλου. Η μικρή , σύμφωνα με το Secret, γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό, πριν λίγο καιρό σε ιδιωτικό μαιευτήριο και γέμισε χαμόγελα χαράς το ζευγάρι.

Ο ισχυρός άντρας της ναυτιλίας που κατέχει μια ζηλευτή θέση στη λίστα του “Forbes” με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη έγινε για έκτη φορά πατέρας και πλημμύρισε από ευτυχία. Ο Γιώργος Οικονόμου έχει τρία παιδιά από τον πρώτο γάμο του με την Ρίκα Βοσνιάδη: τον Χρήστο Οικονόμου (σύντροφο εδώ και χρόνια της Ευγενίας Νιάρχου), τον οποίο θεωρεί διάδοχό του στις επιχειρήσεις, τον εκκεντρικό Στέφανο, που ασχολείται με το real estate στη Νέα Υόρκη, και την Αλεξάνδρα που έχει σπουδάσει Ψυχολογία. Ενώ, απέκτησε και δυο ακόμη παιδιά, την Λυδία και τον Φίλιππο από το γάμο του με την κομψή Λίζη Μανωλά.

Ο Χρήστος Οικονόμου με την Ευγενία Νιάρχου
Μετά τους δυο γάμους του, μάλιστα, ακολούθησε μια θυελλώδης σχέση με την Άντζελα Ισμαήλου (ήταν για 12 χρόνια μαζί), ώσπου βρήκε και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο της κατά 32 χρόνια νεότερης συντρόφου του.

Ο Γιώργος Οικονόμου με την Άντζελα Ισμαήλου
Η γνωριμία του πανίσχυρου πλοιοκτήτη με την Κυβέλη Μελετοπούλου έγινε πριν από τρία χρόνια, το καλοκαίρι του 2012. Ο Γιώργος Οικονόμου μόλις είχε χωρίσει από Αντζελα Ισμαήλου, όταν φιλοξένησε για μερικές ημέρες στο περίφημο και διεθνώς προβεβλημένο σκάφος του «Barracuda» τις παρέες των μεγαλύτερων παιδιών του. Η Κυβέλη Μελετοπούλου, κόρη του επιχειρηματία Τάσου Μελετόπουλου, ήταν ανάμεσα στους προσκεκλημένους, καθώς ήταν στενή φίλη της κόρης του Οικονόμου, Αλεξάνδρας. Το ειδύλλιο ανάμεσά τους δημιουργήθηκε εκείνο το καλοκαίρι, και από τότε είναι αχώριστοι…
Ενώ, τώρα το μωρό θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους!

Read More

And More