Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Ποιο είναι το εμπόδιο για το Survivor; Θα πετάξει για Άγιο Δομίνικο;

Για τα γάργαρα νερά του Αγίου Δομίνικου και τις… προκλήσεις του «Survivor» έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες της η Μάγκυ Χαραλαμπίδου! Η γνωστή μουσική παραγωγός και dj έχει ανακοινωθεί ανάμεσα στα ονόματα που θα κληθούν να συμπληρώσουν την ομάδα των «Διασήμων» στο επιτυχημένο show του ΣΚΑΪ που έχει «σπάσει» τα ταμεία της τηλεθέασης σημειώνοντας ρεκόρ δημοτικότητας για το τηλεοπτικό κανάλι!

Η Μάγκυ μάλιστα την περασμένη εβδομάδα «ανέβασε» στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια selfie με το Γιώργο Μανίκα και το Νίκο Αναδιώτη -δύο ακόμη παίκτες που ετοιμάζονται για τις… κακουχίες της Καραϊβικής- γράφοντας: «Ο Γιώργος Μανίκας μου λέει ότι θα μου δίνει την πατάτα του στο #survivor για να μην αδυνατίσω στο επίμαχο σημείο. Ο Νίκος Αναδιώτης φυσικά δεν τον πιστεύει, ούτε και εγώ. Εσείς; Σοβαρά τώρα πέφτει πολύ πείνα! Υπομονή και επιμονή και στις δυο ομάδες που μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ένα ωραίο θέαμα!».


Ωστόσο, όπως είπε στο στη «Secret», προς το παρόν δεν έχει ενημερωθεί για την εξέλιξη της αποστολής: «Έχω μιλήσει με την παραγωγή, μου έχουν εξηγήσει ακριβώς τα πάντα, μου έχουν πει, όπως σε όλους, τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε. Γνωρίζω δηλαδή τι ακριβώς θα συναντήσω». Η Μάγκυ συνεχίζει: «Έχω συζητήσει με την παραγωγή, υπάρχει καλή πρόθεση και από τις δύο πλευρές, όμως υπάρχει ένα προβληματάκι» αναφέρει η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός. Μήπως το «προβληματάκι» οφείλεται στις αντιρρήσεις του συντρόφου της Αλέξανδρου Σιλβεστρίδη; «Ο Αλέξανδρος δεν έχει πρόβλημα με το να μπω στο παιχνίδι» εξηγεί η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, αλλά αιτία της καθυστέρησης μπορεί να είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της: «Από το ραδιόφωνο μπορώ να λείψω –φαντάζομαι θα αντέξουν οι ακροατές-, όμως έχω και συμβόλαια με εταιρείες με βάση τα οποία θα πρέπει να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή σε ένα στούντιο. Για παράδειγμα, όταν παίζω μουσική στο εξωτερικό και με πάρουν για δουλειά, μπαίνω σε ένα στούντιο και κάνω την ηχογράφηση. Οπότε δεν ξέρω πώς μπορεί να βρεθεί λύση με αυτό… Από την άλλη, η παραγωγή του “Survivor” μου λέει πως θα βρεθεί λύση».

Πάντως, το διάσημο sex symbol θέλει πολύ να βρεθεί στην ομάδα των «Διασήμων» μιας και όλοι οι συμμετέχοντες είναι φίλοι της, κάποιοι μάλιστα πολύ αγαπημένοι, όπως ο Γιώργος Χρανιώτης, τον οποίο «βλέπει» και νικητή του παιχνιδιού! «Τον ξέρω καλά το Γιώργο (Χρανιώτη), δεν σκέφτεται το έπαθλο, το βλέπει όλο αυτό σαν εμπειρία ζωής. Είναι ήσυχη δύναμη, έχει ισορροπία στην ψυχή του. Τον βλέπω ακόμα και νικητή!» λέει η Μάγκυ και συμπληρώνει την άποψη της για το φαβορί Γιώργο Αγγελόπουλο: «Μου είναι συμπαθής ο Γιώργος (Αγγελόπουλος). Θεωρώ ότι πληροί τις προϋποθέσεις για να κερδίσει».

Με πληροφορίες από την εφημερίδα Παραπολιτικά.

Read More

And More