Γιάννα Αγγελοπούλου: Διακοπές στην Ιθάκη με το νέο της σκάφος! [pic]

Καλοκαιρινό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις έκανε η Γιάννα Αγγελοπούλου και βρέθηκε με το νέο σκάφος της οικογένειας στην Ιθάκη. Επιμένοντας ελληνικά, η Γιάννα Αγγελοπούλου αποφάσισε να επισκεφτεί το όμορφο νησί του Ιονίου και να απολάυσε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου αγαπούν το καλοκαίρι και την θάλασσα απολαμβάνοντας συχνά τις διακοπές τους στα Ελληνικά νησιά, με την νέα τους υπερπολυτελή θαλαμηγό «OKTO» που τους προσφέρει όλες τις ανέσεις και πάνω στην οποία τους αρέσει να περνάνε χρόνο μαζί με τις παρέες τους.

Ο εφοπλιστής Θόδωρος Αγγελόπουλος βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους στο χώρο της ναυτιλίας αφού καταφέρνει να πρωταγωνιστεί ανάμεσα στα πρώτα ονόματα του κλάδου με τις πολύ έξυπνες κινήσεις που κάνει κατά καιρούς.

Αυτήν τη φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Γιάννα Αγγελοπούλου ιδιαίτερα κομψή και εντυπωσιακή στο νέο της σκάφος Okto, λίγο πριν τη βραδινή της βόλτα στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Το πολυτελές yatch -νέο απόκτημα της οικογένειας- ειναι ένα κορυφαίο σκάφος και πηγαίνει πέρα από τα συνηθισμένα στον κλάδο του, διεκδικώντας επάξια τον τίτλο του πρωτοπόρου που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού.

Πρόκειται για ένα ultra-cool μαύρο κύτος και μια υπερκατασκευή σε σκούρο ασημί. Το Okto έχει μήκος 66 μέτρα και οργώνει τις θάλασσες ως η επιτομή του στυλ και της πολυτέλειας στην κατηγορία του. Διαθέτει δυο jacuzzi, ιδιωτικό γυμναστήριο και ελικοδρόμιο και φυσικά αμέτρητες ανέσεις και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να περνούν ευχάριστα τις διακοπές τους…

Read More

And More