Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.09.2017 | 12:07

Γιάννα Αγγελοπούλου: Κοντά στους χαρισματικούς φοιτητές που σώζουν ζωές! Βίντεο

Γιάννα Αγγελοπούλου: Κοντά στους χαρισματικούς φοιτητές που σώζουν ζωές! Βίντεο
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 Τα πιο σημαντικά προγράμματα των χαρισματικών Ελλήνων υποτρόφων της κοινότητας «Angelopoulos 100» που δημιουργήθηκε σε διασύνδεση με το CGIU του Ιδρύματος Κλίντον, με σχέδια επιχειρηματικότητας ή κοινωνικής παρέμβασης για τη χώρα μας παρουσιάζονται σε τρίλεπτα βίντεο που παίζονται στην Ελλάδα και την Αμερική, στην ελληνική γλώσσα, αλλά και με αγγλικούς υπότιτλους. Στα βίντεο που δημιουργούνται παρουσιάζονται και σημαντικές προσωπικότητες της χώρας μας, οι οποίες στηρίζουν τους χαρισματικούς αυτούς Έλληνες νέους.

Το συγκεκριμένο βίντεο παρουσιάζει τους Υποτρόφους Θανάση Βράτιμο και  Τέτη Ψαρού με το πρόγραμμα τους «GIVE MED», το πρώτο δίκτυο και mobile Application στην Ελλάδα που αξιοποιεί περισσευούμενα φάρμακα και μας καθοδηγεί πώς να δωρίσουμε τα φάρμακα που δεν χρειαζόμαστε, εκεί που πραγματικά υπάρχει ανάγκη.  Στο βίντεο οι υπότροφοι εμφανίζονται μαζί και με τη Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία προθυμοποιείται να γίνει εθελόντρια του προγράμματος των παιδιών παροτρύνοντας τα παράλληλα να επιμένουν στο να υλοποιήσουν επιτυχημένα τα σχέδια επιχειρηματικότητας ή κοινωνικής παρέμβασης τους για την Ελλάδα, χωρίς να δέχονται τα «Όχι» που αφθονούν στην κοινωνία μας.  
 
Δες το τρίλεπτο βίντεο
 
 
 Οι Υποτροφίες «Angelopoulos Clinton GIU Fellowship» είναι μια πρωτοβουλία της Γιάννας Αγγελοπούλου η οποία, σε συνεργασία με το Ίδρυμα της οικογένειας Κλίντον στις ΗΠΑ, στηρίζει χαρισματικούς φοιτητές από όλη την Ελλάδα για να υλοποιήσουν τις πρωτοποριακές ιδέες και τα επαγγελματικά τους σχέδια στη χώρα μας. Οι συγκεκριμένες Υποτροφίες είναι παραπάνω από μια οικονομική ενίσχυση. Είναι ένας θεσμός με διεθνείς διαστάσεις και με υποστηρικτές μερικές από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του κόσμου. 
 
Πέντε χρόνια μετά το ξεκίνημα του Προγράμματος Υποτροφιών Αγγελοπούλου και με πέντε ομάδες υποτρόφων να έχουν ήδη ολοκληρώσει ή προχωρήσει τα σχέδια επιχειρηματικότητας ή κοινωνικής παρέμβασης, η κοινότητα των υποτρόφων που δημιουργήθηκε «Angelopoulos 100» σε διασύνδεση με το CGIU του Ιδρύματος Κλίντον, είναι το πιο σημαντικό επίτευγμα. Το γεγονός, δηλαδή ότι νέοι άνθρωποι που επιμένουν στην Ελλάδα, αλλά είναι ανοιχτοί και στον κόσμο, κάνουν τα σχέδιά τους πραγματικότητα. Φέρνουν τις ιδέες τους σε επαφή με τις δυσκολίες, προσπερνούν, προσαρμόζονται, επιμένουν – αλλά και ανακαλύπτουν τα σχέδια άλλων- αλληλοϋποστηρίζονται και δεν δέχονται τα «Όχι» που αφθονούν στην κοινωνία μας.

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10