Γιάννης Κότσιρας: Μυστικός θρησκευτικός γάμος και βαφτίσια στη Ραφήνα!

Υπό άκρα μυστικότητα έκανε τον θρησκευτικό του γάμο με την αγαπημένη του Κατερίνα Πέρρου και τα βαφτίσια του γιου του ο Γιάννης Κότσιρας. Ο αγαπημένος τραγουδιστής που προσπαθεί να κρατά πάντα χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, επέλεξε τα δυο μυστήρια να γίνουν σε στενό οικογενειακό κύκλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το ζευγάρι που είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον περασμένο Ιούνιο, αποφάσισε τώρα να κάνει και το θρησκευτικό του γάμο. Έτσι ο Γιάννης Κότσιρας ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Κατερίνα του την περασμένη Παρασκευή στο εκκλησάκι της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, στο κτήμα Laforet, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ραφήνας. Το ζευγάρι, που μένει πια μόνιμα στη Ραφήνα είχε καλεσμένους λίγους συγγενείς και φίλους που δεν υπερέβαιναν τα 50 άτομα.

Μετά το γάμο έγινε και η βάφτιση του γιου τους. Και το όνομα αυτού… Νικόλας, από τον πατέρα του Γιάννη Κότσιρα, ενώ ακολούθησε και prive δεξίωση στο χώρο του τένις, απέναντι από το εκκλησάκι.

Read More

And More